Snart åpen for omvisninger

12. april åpner den nye operaen i Bjørvika, og allerede dagen etter starter omvisningene. Ta en sniktitt på praktbygget.

Publisert
Sist oppdatert

Den nye operaen i Oslo er noe av det største arkitektoniske som har skjedd i hovedstaden på lenge. Forventningene er skyhøye, og mediene har skrevet mye om byggingen, marmoren, utsatte forestillinger osv, osv.

Men nå er det bare litt over to måneder til den nye operaen åpner, og allerede dagen etter åpningen, 13. april, kan nysgjerrige være med på omvisninger i bygget.

Slik sikrer du deg plass

Det forventes stor interesse, så vil du sikre deg en plass, må du hive deg på telefonene fra 18. februar, eller bestille via operaens nettsider fra 1. april. Enkeltbillett til omvisningene koster 100 kroner, en gruppe på maks 15 personer betaler 2.000 kroner, mens grupper på 15-30 personer betaler 3.000 kroner.

DinSide fikk komme innenfor gjerdene og se Operaen i mars i fjor. Allerede da begynte vi å ane hvordan bygget ville bli når det står ferdig.

Ta en sniktitt på Operaen her

På nett: Den norske opera

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer