Snart kan du ringe fra flyet

1. november lanserer Norwegian en ringetjeneste om bord.

RING, RING: Du kan allerede surfe på nettet om bord i snart halvparten av alle flyene til Norwegian. Fra tirsdag av kan du ringe fra marsjhøyde. Men foreløpig bare om du har iPhone. Foto: Per Ervland
RING, RING: Du kan allerede surfe på nettet om bord i snart halvparten av alle flyene til Norwegian. Fra tirsdag av kan du ringe fra marsjhøyde. Men foreløpig bare om du har iPhone. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i vår kunne flyselskapet Norwegian tilby WiFi om bord i noen av flyene sine. I løpet av 2011 skal halvparten av Norwegians fly få WiFi, noe som gjør at sjansene for at du kan surfe på flyet øker stadig.

1. november 2011 blir en ny merkedag for Norwegian. Da lanserer de ringetjenesten SkyCall om bord på flyene som har WiFi-tilgang. I løpet av 2012 vil alle av flyene til Norwegian ha dette.

– Vi gleder oss og har veldig troen på dette. Vi har gjort en spørreundersøkelse og kommet frem til at syv av ti passasjerer er interessert i å ringe om bord i flyet, sier Stephen Parsli, daglig leder ved Call Norwegian AS, til DinSide.

Se bilde av appen nederst i artikkelen

Les også: Oppdaterte Facebook-status i luften

En gratis app

Ringetjenesten SkyCall vil fungere som en gratis app og er foreløpig kun tilgjengelig for iPhone. Norwegian håper det vil være klart om noen uker for Android-telefoner.

– Hvis du bruker SkyCall og den du ringer til har SkyCall, er det gratis å ringe. Men hvis du ringer med SkyCall til mobil eller fasttelefon er det veldig billig, forteller Parsli.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer