Snart klart for jomfrusnø

Disse sentrene er sannsynligvis de som åpner neste helg.

Publisert
Sist oppdatert

Kvitfjell

- Vi startet snøkanonene i går, forteller de ved Kvitfjell Alpinsenter.

Snøen kom riktignok allerede forrige uke, men da mer som en slapsete masse uten alpine kvaliteter. Nå har minusgradene meldt sin ankomst, og snøkanonene er igang.

- Vi håper å åpne de første bakkene 6. november.

Bjorli

Ofte er Bjorli først ute med åpne skibakker, men det ser ikke ut til at dette senteret vinner kappløpet i år. De tror mest på åpning til neste helg (6. november) om været holder seg kaldt fremover.

- Vi legger snø for fullt, og har kjørt kanonene i fire netter. Det er meldt kaldt vær, men vi trenger i alle fall fem-seks kalde døgn til før vi kan åpne, forteller de ved Bjorli Skisenter.

Trysil

Det har vært mildt i Trysil, men nå er det kaldere, og kanonene går for fullt.

- Vi hadde planlagt å åpne de første bakkene nå til helga, men det har vært for mildt. Derfor måtte vi utsette, og håper nå å kunne åpne rundt 6. november om det holder seg kaldt, forteller de ved Trysilfjellet.

Senere i Hemsedal og Geilo

Det er snø på Geilo og de planlegger åpning av alpinanlegget 13. november. I skrivende stund snør det også i Hemsedal som håper på samme åpningsdato som Geilo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer