Fly og tog

Snart utsolgt

Skal du reise hjem eller bort i jula? Da må du kjappe deg.

HJEM TIL JUL: Trenger du flybillett eller togbillett til jul? Da bør du skynde deg. Foto: Odd Roar Lange
HJEM TIL JUL: Trenger du flybillett eller togbillett til jul? Da bør du skynde deg. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du planer om å reise hjem eller bort i jula? Da bør du virkelig skynde deg dersom du skal reise med fly eller tog og ennå ikke har kjøpt billetter. De mest populære avgangene er nærmest fulle. Og det betyr at de billigste billettene for lengst er solgt.

Det er spesielt torsdag 22. desember og fredag 23. desember som er de travleste reisedagene og dagene med flest solgte billetter. Dersom du ikke har kjøpt reisen ennå, så bør du – i tillegg til å være rask – også være fleksibel.

Disse er mest populære

– Vi opplever at mange forbereder seg på å reise i forbindelse med jule- og nyttårshelga, og enkelte avganger begynner å fylles opp spesielt i perioden rett før jul og i romjula, spesielt 26. og 27. desember, og så igjen de første dagene i januar, sier Eline Hyggen Skari, kommunikasjonsansvarlig i Norwegian.

– De mest etterspurte avgangene i Norge går nordover i landet, mens det utenriks er høy etterspørsel etter destinasjoner i Spania samt til London, Berlin og København den kommende perioden. Vi har planlagt flyginger for forventet trafikk den kommende høytida, og per nå har vi ikke besluttet å sette opp ekstra flyginger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer