Snarveien til øyparadiset

Galapagos-øyene, Bali og Maui? Glem det! Europas smellvakre øyer byr på paradis; her er øylofferens ferietips for sommeren. Det beste er et de bare er en times flytur eller en bilreise unne unna.

Publisert
Sist oppdatert

Malta

Den splitter nye EU-staten lover topp dykkerforhold, flere tusen år gammel historie, store fester og karneval. Som tidligere britisk koloni er øyas offisielle språk engelsk ved siden av maltesisk, og det finnes derfor cirka 30 språkskoler. Fra Norge tilbyr EF, STS Språkreiser og Språkreisebyrået språkkurs på Malta. En rekke flyoperatører flyr dit, blant andre Air Malta, KLM, og SAS Braathens. Prisene starter på cirka 2.000 kroner.

GozoReiser, Maltatours, Apollo, og Espnes Reiser selger reiser til Malta.

Les mer:Mer om MaltaVisit Malta

Kypros

Vakre byer som Paphos og Nicosia, paraseiling, dykking, shopping, sol og varme. Argumentene for en øyferie på Kypros er mange.

Det er billig og enkelt å reise til Kypros. Star Tour flyr til Kypros fra Oslo, Bergen, Trondheim og Kristiansand, og de øvrige chartertilbyderne, Ving, Saga og Apollo, tar deg også med til Kypros. Vil du ha en rimelig ferie på Kypros, bør du sjekke DinSides restplassoversikt.

Les mer:Mer om KyprosVisit Cyprus

Mallorca

Fotturer, bondegårdsferier, gode shoppingmuligheter og nydelige bortgjemte strender; Mallorca har ufortjent dårlig rykte som trist turistgetto, og kan tilby tilreisende en rekke aktiviteter og severdigheter. Det beste er kanskje at det er billig og enkelt å reise dit: Det koster rundt tusenlappen å fly til Palma med Braathens direkterute, og de norske charteroperatørene har jevnlig gode tilbud på Mallorca-ferier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer