Mat på Gardermoen

Sniklanserte ny mat-tjeneste på Gardermoen

Nå kan du forhåndsbestille flyplassmat «To-go».

TESTER UT FORHÅNDSBESTILLING AV MAT: Oslo lufthavn tester ut forhåndsbestilling av mat fra serveringssteder på flyplassen - slik at du bare kan plukke det opp og fortsette til gaten uten unødvendig opphold. Foreløpig er det kun mulig hos ett serveringssted, men dette skal utvides med to til. Foto: Shutterstock/NTB scanpix
TESTER UT FORHÅNDSBESTILLING AV MAT: Oslo lufthavn tester ut forhåndsbestilling av mat fra serveringssteder på flyplassen - slik at du bare kan plukke det opp og fortsette til gaten uten unødvendig opphold. Foreløpig er det kun mulig hos ett serveringssted, men dette skal utvides med to til. Foto: Shutterstock/NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mye det kan lønne seg å forhåndsbestille når man skal ut å fly, blant annet frakt for bagasje eller spesialbagasje, parkeringsplass eller assistanse på flyplassen dersom du har behov for det.

Du kan også spare tid på hjemreisen på å forhåndsbestille taxfreevarene du vil handle: Da kan du seile forbi kassakøen og gå rett til hentedisken i taxfreebutikken.

Men visste du at du nå også kan forhåndsbestille mat til å ha med om bord, fra serveringssteder på flyplassen?

Det er jo ikke alltid du ønsker å spise flymaten du får kjøpt om bord, for selv om noe av det absolutt kan smake godt så er det ikke alltid slik.

Du kan selvsagt ta med deg mat hjemmefra - eller lage pølse på termos om bord, slik Dinside gjorde - med stort hell:

Her kan du forhåndsbestille mat

- Forhåndsbestilling av mat er et prøveprosjekt og har pågått siden våren 2018. I Avinor er vi opptatt av å levere en sømløs og god kundereise og utvikling og testing av forhåndsbestilling er en del av dette. Hensikten er å redusere stressnivået hos de reisende og gi dem mulighet til å forhåndsbestille ved å øke tilgjengelighet av tilbudet, forteller kommunikasjonssjef Joachim Westher Andersen ved Oslo lufthavn til Dinside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer