Snø og sol på tilbud

Selv nå i oppløpet til vinterferien, så finner vi mengder av reiser til Nord-Afrika. Det skyldes sannsynligvis krigsfrykten.

Publisert
Sist oppdatert

Stem

Hva lokker mest nå? (Avsluttet)
Solferie(69%) 85
Skiferie(23%) 28
Være hjemme(9%) 11
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Klokka tikker ned for krigsfaren i Irak. I mellomtiden øker manges redsel for å reise, spesielt til land i Nord-Afrika. Dermed åpner det seg opp med gode tilbud og godt utvalg av restreiser til denne regionen. Men også skiferier og storbyreiser er mulig å finne for kuppjegeren. Vi gir deg tipsene.

Mer under annonsen.

Sats på Nord-Afrika

Tunisias ørkensand kan friste soltilbederne ... Foto: Berit Fjell Foto: Berit Fjell Kamhaug
Tunisias ørkensand kan friste soltilbederne ... Foto: Berit Fjell Foto: Berit Fjell Kamhaug Vis mer
... mens Chamonix lokker med løs snø og kalde dager. Foto: Torbein Kvil Gamst Foto: Torbein Kvil Gamst
... mens Chamonix lokker med løs snø og kalde dager. Foto: Torbein Kvil Gamst Foto: Torbein Kvil Gamst Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Vil du ha de billigste reisene nå, skal du satse på landene i Nord-Afrika. Tunisia, Marokko og Egypt er alle inne på billiglisten. Og til tross for at vinterferien for de store massene begynner om to uker, er det greie priser på reiser inn i den perioden.

 • Ti reisekupp fra Norge nå - fra 2.345 kroner.
 • Vil du ha mer å velge i, bør du drøye til etter vinterferien, i mars. Da blir utvalget til for eksempel Kanariøyene bedre. Alternativt bør du se etter reiser fra Sverige, om det er et aktuelt for deg.

  Svensk variasjon

  Svenske reiser til svenske priser. Det er også noe utplukket i Sverige i vinterferieperioden, som er ganske lik i våre to naboland. Men du får likevel litt andre alternativer og litt større utvalg til samme eller lavere pris som fra Norge. Aller billigst er syv dager i Roma for 1.495 svenske, eller 1.239 norske kroner. Det er mange flere reiser der du må ordne hotellet selv, om du reiser charterrestplass fra Sverige. Det må du ta med i betraktningen når du sammenligner tilbudene.

 • Ti reisekupp fra Sverige - fra 1.239 norske kroner.
 • Vinter i fjellet eller snev av vår i storbyen

  Det er kanskje litt drøyt å late som om vi kan møte våren i London nå. Men som regel er det i alle fall varmere i flere av Europas populære storbyer, enn de adskillige minusgradene som rir oss her hjemme for tiden. Prismas Londontilbud kan kanskje lokke den som er lei av snø og kuldegrader: For 2.450 kroner per person får du flyreise og to netter på firestjerners hotell om to deler rom. I tillegg kommer servicehonorar på 100 kroner per person.

  Syns du vinter og ski hører sammen, kan for eksempels Langley friste med flyreiser til Alpene til lavpris. Du kommer deg til Geneve for 1.200 kroner, og kan være borte i åtte dager før du har plass hjem igjen. Utreise 15. februar. For 3.900 kroner kan du komme deg til Chamonix og få bosted med på kjøpet. Åtte dager fra 15.2. Begge reiser går fra Oslo.

  Verktøy for reiselyst


  Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer