Snøfri ferie fra 1.595

Reisekuppene denne uken får du fra 1.595 kroner fra Oslo. Og legger du på til ett par tusen, kan du fly direkte til solrike destinasjoner som Madeira, Kanariøyene og Egypt og få hotell med i prisen.

Publisert
Sist oppdatert
Azorene en sommerdag. Været nå er neppe like godt garantert. Foto: Audun Bjelland Foto: Audun Bjelland
Azorene en sommerdag. Været nå er neppe like godt garantert. Foto: Audun Bjelland Foto: Audun Bjelland Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Januar er ikke den billigste tiden for deg som jakter på restplasser hos charterselskapene, men det er likevel gode tilbud å få nå for deg som både ønsker direktefly og hotell med i prisen. Ett par tusenlapper for fly og hotellopphold i en uke er ikke dyrt.

Følg med selv på tilbud og prisutvikling i restplassoversikten eller bestill varsling om nye tilbud på SMS.

Ti turer til Syden fra Oslo

Prisene er faktisk ikke avskrekkende om du har fått nok av vinteren nå. Det er mulig å skaffe seg et flysete til Madeira for 1.595 kroner. Legger du på fire hundrelapper, får du hotell med på kjøpet. Er Madeira for langt nord for deg, kan du prøve både Kanariøyene og Egypt for ett par tusenlapper med utreise fra Oslo, og for noe litt annet har vi også med tilbud til Azorene og Thailand i oversikten.

 • Ti til Syden fra Oslo
 • Restplasser fra hele Norge

  Du som kan reise fra Gardermoen er ukens prisvinner. De som reiser ut fra andre norske flyplasser må grave dypere i lommebøkene. Men enkelte godbiter kommer mellom alle halvdyre siste-lite-reiser. For eksempel kan du fly til både Gran Canaria og Hurghada (Egypt) fra Bergen for under 3.000 kroner, og da er hotelloppholdet inkludert.

 • Billigste reiser fra hele Norge
 • Valget er ditt: Snømåking eller solbading. Foto: Fredrik L. Andersen. Foto: Fredrik L. Andersen.
  Valget er ditt: Snømåking eller solbading. Foto: Fredrik L. Andersen. Foto: Fredrik L. Andersen. Vis mer


  Ofte har det vært sånn at nordmenn med bosted langs svenskegrensen, har kunnet fråtse i superbillige reiser fra Sverige. Slik er det ikke nå - de svenske prisene er ikke gunstigere enn de norske. Det bør imidlertid være mulig å finne tilsvarende priser, om du foretrekker svensk avgang. Sjekk restplassoversikten, husk å krysse av for avganger fra utlandet.

  Direkte ut

  Snart starter flere selskaper opp med direkte flyruter ut fra Norge, spesielt fra Gardermoen. Norwegian melder at deres rute til Budapest har solgt så godt at de velger å utvide fra to til tre ukentlige avganger. Selskapet rapporterer også at Praha og Berlin selger godt. Det kan lønne seg å slå til nå på nye ruter, de fleste selskapene organiserer salget slik at billigste billetter går til dem som er først ute.

  Hvis du ikke har noe imot å vende nesen nordover har Icelandair et supertilbud for deg som kan reise midt i uken. En tur-retur billett Oslo-Reykjavik koster nå fra 1904 kroner.

 • Direkte ut fra Norge - her er rutene du kan velge blant
 • Andre reisetips

 • Få med deg hvordan du går frem for å skaffe deg billigst mulig ferie
 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer