Snøfri ferie fra 1.595

Reisekuppene denne uken får du fra 1.595 kroner fra Oslo. Og legger du på til ett par tusen, kan du fly direkte til solrike destinasjoner som Madeira, Kanariøyene og Egypt og få hotell med i prisen.

Publisert
Sist oppdatert

Januar er ikke den billigste tiden for deg som jakter på restplasser hos charterselskapene, men det er likevel gode tilbud å få nå for deg som både ønsker direktefly og hotell med i prisen. Ett par tusenlapper for fly og hotellopphold i en uke er ikke dyrt.

Følg med selv på tilbud og prisutvikling i restplassoversikten eller bestill varsling om nye tilbud på SMS.

Ti turer til Syden fra Oslo

Prisene er faktisk ikke avskrekkende om du har fått nok av vinteren nå. Det er mulig å skaffe seg et flysete til Madeira for 1.595 kroner. Legger du på fire hundrelapper, får du hotell med på kjøpet. Er Madeira for langt nord for deg, kan du prøve både Kanariøyene og Egypt for ett par tusenlapper med utreise fra Oslo, og for noe litt annet har vi også med tilbud til Azorene og Thailand i oversikten.

Ti til Syden fra Oslo

Restplasser fra hele Norge

Du som kan reise fra Gardermoen er ukens prisvinner. De som reiser ut fra andre norske flyplasser må grave dypere i lommebøkene. Men enkelte godbiter kommer mellom alle halvdyre siste-lite-reiser. For eksempel kan du fly til både Gran Canaria og Hurghada (Egypt) fra Bergen for under 3.000 kroner, og da er hotelloppholdet inkludert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer