Snowflake på nett

SAS' billigsatsning Snowflake letter etter planen fra Arlanda og Kastrup 30. mars. Selskapet er oppe og går med egne nettsider, men billettbestillingen må du gjøre andre steder.

Snowflake på nett
Publisert
Sist oppdatert

SAS må ha hatt dårlig tid med sin lavprissatsning. Nettsidene er klare, men billettbestillingstjenesten er ennå ikke oppe og går, og vil ikke være det før til sommeren.

Skroll ned for å lese resten av artikkelen

Fra 30. mars vil Snowflake fly fra Stockholm og København. Oslo vil også få glede av lavprissatsningen, men ikke før på senhøsten i år. Nøyaktig når Snowflake vil begynne å fly fra Gardermoen er ennå ikke klart, og man kan heller ikke si når dette vil være klart. Hvilke destinasjoner du vil kunne nå med SAS' Snowflake er heller ikke klart.

På nett

Selskapets nye nettside www.flysnowflake.com er enkel og inneholder kun det mest essensielle av informasjon. Her er rutekart, priser og en kort innføring i hva du kan forvente deg om bord og hvilke regler som gjelder for reisende med Snowflake. Nettstedet består av totalt seks sider inkludert forsiden, så her går du deg i alle fall ikke bort.

Nettbestilling i juni

Nettsalg av billetter kjennetegner de fleste billigselskaper som er interesserte i å holde kostnadene på et minimum i disse dager. Men nettbestillingen hos Snowflake er altså ennå ikke helt på nett. Du blir henvist til andre bestillingstjenester på nett. I juni skal billigsatsningens egen bestillingstjeneste være klar. Vi krysser fingrene for at den er enklere og fungerer bedre enn bestillingstjenesten hos SAS på nett …

Les vår test av nettsidene til sju flyselskaper i denne artikkelen. Testen ble gjort i slutten av oktober 2002.

Snowflake flyr Boeing

Navnet Snowflake – eller snøfnugg – ble ifølge Travel News valgt fordi man ønsket noe poetisk og fantasifullt. Flyene er av typen Boeing 737-800, og vil få en knall gul halefinne. Den gule fargen skal signalisere varme, og indirekte de destinasjonene som selskapet skal fly til. Ifølge Scanair vil flyene i første omgang ha 150 seter, men vil snart rekonfigureres til 184 seter. Det vil altså bli trangere om bord Snowflake enn øvrige SAS-fly.

Mer om hvilke destinasjoner du kan fly til fra Stockholm Arlanda og København Kastrup, kan du lese i denne artikkelen.


Ut å reise?

Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:

  • Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.
  • Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.
  • Skitips: Sjekk Skiguiden for beste norske skisted. Finn det beste anlegget for ditt behov, vurdert av leserne selv.
  • Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.
  • Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer