Snowflake på nett

SAS' billigsatsning Snowflake letter etter planen fra Arlanda og Kastrup 30. mars. Selskapet er oppe og går med egne nettsider, men billettbestillingen må du gjøre andre steder.

Snowflake på nett
Publisert
Sist oppdatert

SAS må ha hatt dårlig tid med sin lavprissatsning. Nettsidene er klare, men billettbestillingstjenesten er ennå ikke oppe og går, og vil ikke være det før til sommeren.

Skroll ned for å lese resten av artikkelenFra 30. mars vil Snowflake fly fra Stockholm og København. Oslo vil også få glede av lavprissatsningen, men ikke før på senhøsten i år. Nøyaktig når Snowflake vil begynne å fly fra Gardermoen er ennå ikke klart, og man kan heller ikke si når dette vil være klart. Hvilke destinasjoner du vil kunne nå med SAS' Snowflake er heller ikke klart.

På nett

Selskapets nye nettside www.flysnowflake.com er enkel og inneholder kun det mest essensielle av informasjon. Her er rutekart, priser og en kort innføring i hva du kan forvente deg om bord og hvilke regler som gjelder for reisende med Snowflake. Nettstedet består av totalt seks sider inkludert forsiden, så her går du deg i alle fall ikke bort.

Nettbestilling i juni

Nettsalg av billetter kjennetegner de fleste billigselskaper som er interesserte i å holde kostnadene på et minimum i disse dager. Men nettbestillingen hos Snowflake er altså ennå ikke helt på nett. Du blir henvist til andre bestillingstjenester på nett. I juni skal billigsatsningens egen bestillingstjeneste være klar. Vi krysser fingrene for at den er enklere og fungerer bedre enn bestillingstjenesten hos SAS på nett …

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer