Snowflake

SAS' billigsatsning, som stadig utsetter oppstart for norgesruter.

Publisert
Sist oppdatert
Snowflake
Snowflake


SAS' billigsatsning Snowflake startet opp i mars, og flyr per i dag fra Sverige og Danmark. Meningen var at lavprissatsningen skulle starte opp fra Norge i høst, men nå er dette utsatt på ubestemt tid, muligens til våren. Mens vi venter, vurderer vi nettsidene til billigsatsningen som den fremstår i dag. Bestillingstjeneste på norsk, og muligheter for nordmenn til å hente bestilte billetter på norske flyplasser, evt. få de tilsendt i posten.

Nettadresse: www.flysnowflake.com

Tilbyr: Kun engelske sider. Fra- og til-priser, flydager, kort reiseinformasjon som bagasjebegrensninger osv, kontaktinformasjon til telefonsalg, og lenker til nettjenester hvor du kan bestille billettene.

Nettbestilling:
Bestillingstjeneste på norsk. Kalenderen i andre skjermbilde som lar deg velge avreisedag, er fargekodet for å vise på hvilke datoer det er mulig å finne de billigste billettene. Du kan enkelt bla deg fra måned til måned for å sjekke dette. Selve prisen kommer opp lenger ned på siden i andre skjermbilde, etter hvert som du klikker på datoene. Totalprisen kommer i tredje skjermbilde, da inkludert serviceavgiften som tilkommer ved bestilling. Enkel og lettfattelig tjeneste.

For spørsmål vedrørende internettbestillingen, bes du kontakte et supportsenter per telefon. Det er ingen e-postadresse for slike henvendelser over hodet.

Funksjonalitet: Greit å finne frem, men så er det også svært begrenset med informasjon her. Under "small talk" ligger endel reisendebestemmelser – og her ligger de godt gjemt, vil vi si … Slik informasjon bør da klassifisere som mer enn "small talk" …

Terningkast: 3
Lettfattelig og fin bestillingstjeneste. Relativt greit å finne fram på sidene, men nettsidene mangler mye informasjon som man gjerne er ute etter.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer