Snowflake

SAS' billigsatsning, som stadig utsetter oppstart for norgesruter.

Publisert
Sist oppdatert

SAS' billigsatsning Snowflake startet opp i mars, og flyr per i dag fra Sverige og Danmark. Meningen var at lavprissatsningen skulle starte opp fra Norge i høst, men nå er dette utsatt på ubestemt tid, muligens til våren. Mens vi venter, vurderer vi nettsidene til billigsatsningen som den fremstår i dag. Bestillingstjeneste på norsk, og muligheter for nordmenn til å hente bestilte billetter på norske flyplasser, evt. få de tilsendt i posten.

Nettadresse: www.flysnowflake.com

Tilbyr: Kun engelske sider. Fra- og til-priser, flydager, kort reiseinformasjon som bagasjebegrensninger osv, kontaktinformasjon til telefonsalg, og lenker til nettjenester hvor du kan bestille billettene.

Nettbestilling:Bestillingstjeneste på norsk. Kalenderen i andre skjermbilde som lar deg velge avreisedag, er fargekodet for å vise på hvilke datoer det er mulig å finne de billigste billettene. Du kan enkelt bla deg fra måned til måned for å sjekke dette. Selve prisen kommer opp lenger ned på siden i andre skjermbilde, etter hvert som du klikker på datoene. Totalprisen kommer i tredje skjermbilde, da inkludert serviceavgiften som tilkommer ved bestilling. Enkel og lettfattelig tjeneste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer