Sol, blondine og cabriolet

Denne uken har vi fått inn drøssevis av blinkskudd i konkurransens åpne kategori. Alt fra skumle øyeblikk til herlig sommerstemning.

Publisert
Sist oppdatert

Denne uken kjørte vi åpen runde i fotokonkurransen og kikket etter sommerbilder og feriestemning. Til tross for dårlig sommervær har vi fått inn mange spreke, humørfylte og morsomme blinkskudd av diverse slag: Gjørmebad, skumle kryp, luftig trampolinehopp, samtale med ei ku og sannhetens time med temperaturmåleren.

Er du ikke med blant vinnerne? Det er fortsatt tre runder og en halv sommer igjen å gjøre det på! Dette er en amatørfotokonkurranse, og du kan helt sikkert delta. Neste uke har vi mennesker i fokus som tema, så det er bare å knipse løs.

Vinn premier for 30.000 - her finner du ut alt om hvordan du kan bli med og hva du kan vinne.

 • Se også bildene som vant første runde - dyreliv er et hett stikkord.
 • Få med deg det VÅTE vinnerbildet fra første temarunde.
 • Andre åpne runde ga oss vann i munnen - her ser du bildene.
 • I tredje runde var naturstemning stikkord, og vi lot oss forføre av dramatisk, norsk natur i trolsk lys. Bildene ser du her.
 • Ukens vinner

  Denne ukens vinnerbilde er av Lea, fotografert av Gunn Kråkevik. Vi ble sjarmert i senk av denne unge og kule blondinen som viser fredstegn med fingrene mens hun suser av gårde i en åpen kabriolet i strålende solskinn. Knallblå himmel og lyst hår i fullt kaos. Bildet har fine farger og mye bevegelse, og vi føler vi er on the road og på ferie.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer