Sol fra 595,-

Temperaturene kryper nedover og prisene går opp igjen fra bunnivået i slutten av august. Men fortvil ikke – vi har funnet billige reiser for deg som fortsatt har ferie til gode. Prisene under ble hentet inn 21/9 - her finner du de aller siste prisene!

Publisert

Det nærmer seg slutten på turoperatørenes sommersesong. Om ikke lenge legger charterflyene om rutene sine mot Kanariøyene og de typiske vinterreisemålene. Vil du oppleve noen av strendene rundt Middelhavet før det blir for kaldt bør du snart slå til!

Priser fra 595,- til 2.000,-

Vi har funnet frem de billigste charterturene fra Norge og Sverige. Den aller billigste turen fant vi med avreise fra Gøteborg til Malaga den 3/11. Prisen er helt nede i 595 svenske kroner og gjelder én vei. Et svært godt tilbud for deg som bor langs svenskegrensen og vil ned til ferieboligen på den spanske solkysten… Prisene på de fleste reisemålene i Middelhavet ligger nå rett under 2.000 kroner. Mange av de aller biligste billettene får du nå fra Bergen! Ikke så rart kanskje, siden vestlendingene koser seg med en skikkelig indian summer i skrivende stund.

Disse reisemålene kan du nyte for under 2.000,-

Barcelona-Sofistikert sol og shoppingby! Billigst fra Oslo med Saga.

Algarvekysten i Portugal-Flotte strender langs Atlanteren. Billigst fra Bergen med Saga.

Korfu-En øy som gir deg et fint utgangspunkt i den joniske øyverdenen. Billigst fra Bergen med Ving. Reiser du fra Sverige kommer du deg billigst av gårde fra Gøteborg med Star Tour.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer