Sol og bad på 180 steder

CHARTERSOMMER: Du har 23 land og drøye 180 steder å velge i, om du skal på charterferie i sommer. Vi har oversikten over tilbudet fra de fire største charteroperatørene.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har sammenfattet chartertilbudet til de fire største charteroperatørene i Norge; Apollo, Star Tour, Saga Solreiser og Ving Reiser. Til sammen kan de ta deg til 23 land og drøye 180 destinasjoner:

Afrika, Asia og Amerika: Ni land, 29 reisemål.

Egypt, Tunisia, Mauritius, Thailand og Mexico er noen av stedene i denne oversikten. Reisemålene er mange, og til Afrika har du flere valgmuligheter hva gjelder turoperatør. Men for øvrig er Star Tour det dominerende charterselskapet i denne listen.

Hellas, Kypros og Malta: Tre land, 67 reisemål.

Greske øyer er og blir populært, og i sommer har du 25 øyer å velge mellom - pluss Kypros og Malta. Her har alle charterselskapene et godt utvalg, men når det kommer til antall forskjellige øyer, er Apollo uslåelig.

Italia: Ett land, 11 reisemål.

I Italia kan du velge mellom fastlandsopplevelser og øyferie. Hit er det kun to selskaper som tilbyr reiser: Apollo og Star Tour.

Frankrike, Portugal og Spania: Tre land, 41 reisemål.

Her har Spania den desidert lengste listen med mulige reisemål; og øyene er det store trekkplasteret her. Velger du Kanariøyene eller Balearene her du i alle fall to, om ikke fire, reiseselskap å velge mellom på nesten alle destinasjonene. Her er alle charterselskapene godt representert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer