Sol og sommer fra 598,-

Nå kan du fly til greske øyperler fra 598 kroner. Til sammenlikning koster en flaske Braastad X.O. 569,90 kroner på Vinmonopolet. Begge delene gjør deg nok varm, men det spørs om du ikke ser ørlite grann sunnere ut etter en ukes sydenferie, enn etter en liter konjakk ...

Publisert
Sist oppdatert

Det blir ikke mye billigere enn dette. Mai er tradisjonelt sett en av årets aller rimeligste måneder hva gjelder sydenpriser, og årets maimåned er ikke anderledes enn tidligere år. Nå kan du fly til greske øyer som Zakynthos og Lefkas for 598 kroner, eller til italienske Rimini eller bulgarske Varna for samme pris.

Prisene i denne artikkelen er innhentet 19. mai. Restplasser er ferskvare, og prisene endrer seg raskt. Sjekk vårt restplassøk for ferske priser - det oppdateres hvert 10. minutt døgnet rundt.

Sydenliv fra 598

Du kan få fly tur-retur Zakynthos, Lefkas, Rimini og Varna for 598 kroner. Legger du på en hundrelapp, kan du fly til steder som Kreta, Santorini og Lésvos, og legger du på enda en hundrelapp, kan du få en ukes ferie på Zakynthos - med bosted inkludert.

>> Her er ukens reisekupp

De aller fleste reisene i den rimeligste enden av listen, er med avreise Oslo. Men det er billigreiser tilgjengelige også fra andre steder av landet. Her er noen eksempler:

 • Stavanger-Bulgaria, fly og hotell for 1.195 kroner.
 • Trondheim-Varna, fly og hotell for 1.498 kroner.
 • Bergen-Rimini, fly og hotell for 1.798 kroner.
 • For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer