Sol og storby under 2.000 kroner

En ukes solferie i Tunisia for 1.945 kroner eller europeisk storbyweekend for to-tre tusenlapper. Her er reisekupp for vinterferien.

Publisert
Sist oppdatert
Opplev Istanbul for under 2.000 kroner.
Foto: Dag Yngve Dahle Foto: Dag Yngve Dahle
Opplev Istanbul for under 2.000 kroner.
Foto: Dag Yngve Dahle Foto: Dag Yngve Dahle Vis mer

Sol og storby under 2.000 kroner

 1. Storbytilbud
 2. Svenske solkupp
 3. Solreiser fra Oslo


Vi har samlet solreisetilbud med avreise både fra Norge og Sverige, samt storbytilbud for de kommende ukene. Aller billigste solreise finner vi med avreise fra Sverige: En uke på Mallorca med avreise lørdag, koster 1.108 kroner – hotell inkludert. Men dersom du har fulgt med på de spanske værforholdene den siste tiden, vil du vite at det ikke er sol og strand som møter deg på Mallorca; men heller snø og vind. Så selv om det er et godt tilbud prismessig, bør du nok legge solferien annetsteds hen …

Tilbudene er innhentet 20. februar. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For en oppdatert oversikt over charterrestplassene, klikk her for å gå til restplasslisten. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, klikk her for å lese mer om denne tjenesten.

Sol og storby under 2.000 kroner

 1. Storbytilbud
 2. Svenske solkupp
 3. Solreiser fra Oslo

Skroll ned for å sjekke tilbudene og lese resten av artikkelen!


Vi har samlet de beste solkuppene for deg som har vinterferie i uke ni, som er kommende uke. Vi har også tatt med noen gode kjøp som kan være aktuelle for deg som har vinterferie uken etter.

Norske solkupp

Billigste mulighet til sol og strand med avreise fra Norge, er en uke i Tunisia for 1.945 kroner. Men da må du reise 1. mars. Dersom du planlegger å feriere i uke ni, er det ikke mange muligheter i det nedre prissjiktet. Men for deg som har mulighet til å stikke av i to uker i stedet for én, er utvalget større. Du kan få to uker både på Lanzarote og Tenerife for 2.595 kroner.

 • Vi guider deg til solkupp i vinterferien.
 • Svenskereiser

  Svenskene selger reisene billigere, men er det også Mallorca som troner øverst med de laveste prisene på restplasstoppen. Med unntak av Roma, da. Du kan fly tur-retur Stockholm-Roma for 937 norske kroner, men da kommer altså kostnader til bosted i tillegg. Må du feriere i uke ni, får du eksempelvis en uke på Kypros for 2.135 norske kroner eller kanskje heller Lanzarote for 2.233 kroner.

 • Sjekk ut svenskekuppene her.
 • Storby

  Kanskje frister det med storbyshopping og kulturopplevelser, mer enn med solslikking og badeliv? Vi overøses med tilbud på storbyreiser; både kun flyreiser og weekendpakker. Vi har samlet noen av disse tilbudene i denne artikkelen. Merk at dette kun er annonserte priser; du må selv sjekke hva reisen kommer på med dine foretrukne reisedatoer. Men vi må si at en weekendreise til Istanbul for 1.773 kroner eller Nice for 2.215 kroner høres forlokkende ut.

 • Klikk her for å se storbyprisene.

 • Ut å reise?

  Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:

 • Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.
 • Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.
 • Skitips: Sjekk Skiguiden for beste norske skisted. Finn det beste anlegget for ditt behov, vurdert av leserne selv.
 • Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.
 • Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.

 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer