Sol og storby under 2.000 kroner

En ukes solferie i Tunisia for 1.945 kroner eller europeisk storbyweekend for to-tre tusenlapper. Her er reisekupp for vinterferien.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har samlet solreisetilbud med avreise både fra Norge og Sverige, samt storbytilbud for de kommende ukene. Aller billigste solreise finner vi med avreise fra Sverige: En uke på Mallorca med avreise lørdag, koster 1.108 kroner – hotell inkludert. Men dersom du har fulgt med på de spanske værforholdene den siste tiden, vil du vite at det ikke er sol og strand som møter deg på Mallorca; men heller snø og vind. Så selv om det er et godt tilbud prismessig, bør du nok legge solferien annetsteds hen …

Tilbudene er innhentet 20. februar. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For en oppdatert oversikt over charterrestplassene, klikk her for å gå til restplasslisten. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, klikk her for å lese mer om denne tjenesten.

Skroll ned for å sjekke tilbudene og lese resten av artikkelen!Vi har samlet de beste solkuppene for deg som har vinterferie i uke ni, som er kommende uke. Vi har også tatt med noen gode kjøp som kan være aktuelle for deg som har vinterferie uken etter.

Norske solkupp

Billigste mulighet til sol og strand med avreise fra Norge, er en uke i Tunisia for 1.945 kroner. Men da må du reise 1. mars. Dersom du planlegger å feriere i uke ni, er det ikke mange muligheter i det nedre prissjiktet. Men for deg som har mulighet til å stikke av i to uker i stedet for én, er utvalget større. Du kan få to uker både på Lanzarote og Tenerife for 2.595 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer