Sol, sand og paraplydrinker

Syden er fortsatt drømmen for de fleste nordmenn.

Publisert
Sist oppdatert
Aten gjør seg klar til OL-innrykk i sommer, og er på manges favorittliste når deg gjelder å spå hvor massene vil reise i år. Foto: Karoline
Aten gjør seg klar til OL-innrykk i sommer, og er på manges favorittliste når deg gjelder å spå hvor massene vil reise i år. Foto: Karoline Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Redaktør Anders Wyller i reisemagasinet Vagabond spår at Hellas vil vinne flere turister i tiden fremover.

- Grekerne har vært dyktige på å bevare sin egenart. I tillegg vet folk hva de får der og det er lett å reise dit.

Sverre Høven, Daglig leder i Norges største pakketurarrangør, Star Tour, bekrefter at Hellas blir størst i år.

- For første gang vil Hellas motta flere norske turister enn Spania. Og av disse reiser mellom 30 og 40 prosent til Kreta. Utvalget av reisemål i Hellas er stort, og vi har flere direkteruter hit enn noen gang, sier Høven.

Ibiza og Mykonos blir årets store partyøyer i Sydenland, hit skal alle de store DJene i Europa for å lokke til nattelang rangling i varmen.

Drømmer fortsatt om Syden

Middelhavsområdene og Kanariøyene, det såkalte Syden, er fremdeles drømmedestinasjonen for reiselystne nordmenn i følge en undersøkelse Infact har gjort på vegne av Berg-Hansen reisebyrå. I overkant av femti prosent av oss drømmer om Syden, og rundt 15 prosent har allerede booket feriebilletter til solfylte strender dette året. Og skal du til evig aktuelle Mallorca på stjernejakt, spås det at papparazzier fra hele Europa først og fremst vil hærsette bassengkanten ved det nye Son Brull-hotellet utenfor Pollenca nord på øya. Dette kan vi lese i reiselivsbladet Scandinavian Boarding.

Tilbake til innledningen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer