Solferie fra 895,-

Det verste vinterferierushet har begynt å roe seg, og prisene detter igjen.

Sahara-utflukt på Tunisia-ferien?
Foto: Berit Fjell Foto: Berit Fjell
Sahara-utflukt på Tunisia-ferien?
Foto: Berit Fjell Foto: Berit Fjell Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå kan du få en uke i Tunisia for 995 kroner, eller kun fly for 895 kroner. Avreise er 1. mars. Dette er akkurat samme reise som forrige uke ble avertert for 1.945 kroner. Moralen er: Når det gjelder restplasser kan det lønne seg å ha is i magen og vente så lenge som mulig med bestillingen.

Prisene i denne artikkelen er innhentet 27. februar. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte restplasspriser – gå til vårt restplassøk. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon; les mer om dette her.

Skroll ned for å lese resten av artikkelen


Tunisia billigst fra Norge

Tunisia er den absolutt billigste sydendestinasjonen med avreise fra Norge. Kan du tenke deg en uke på den afrikanske vestkysten, er det altså muligheter for det fra 895 kroner. I det hele tatt finner vi de beste reisekuppene til dette området: En uke i Sharm el Sheikh selges for 1.995 kroner og to uker i Tunisia for 1.995.

 • Klikk her for å se denne ukens beste reisekupp
 • Hyggelig svenskeshopping

  Svenskeshopping er alltid hyggelig; så også når det gjelder reiser. Billigst fra Sverige denne uken er en flyreise tur-retur Roma-Stockholm for 795 billige svenskekroner. Dette tilsvarer rundt 688 norske kroner. Med avreise fra Sverige finner vi også en del andre reisemål på restplasslisten, enn vi gjør med avreise fra Norge. Du kan for eksempel få fire dager på Mallorca for 995 svenske kroner, eller en hel uke for 1.595.

 • Klikk her for å se svenskekuppene

 • Ut å reise?

  Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:

 • Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.
 • Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.
 • Skitips: Sjekk Skiguiden for beste norske skisted. Finn det beste anlegget for ditt behov, vurdert av leserne selv.
 • Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.
 • Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.
 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer