Solferie under 1.000!

Det er sommerlige tendenser i desember. Vi finner solferier for under tusenlappen - mange, faktisk!

Publisert
Sist oppdatert
Strandliv i desember trenger ikke gjøre store innhogg i gavebudsjettet. Illustrasjonsfoto: Dag Scheve Foto: Dag Scheve
Strandliv i desember trenger ikke gjøre store innhogg i gavebudsjettet. Illustrasjonsfoto: Dag Scheve Foto: Dag Scheve Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Så lave kan vi ikke huske å ha sett desemberprisene til Syden. En kombinasjon av fordelaktig kronekurs og færre charterturister, har gitt et heldig trykk på prisene. Mens turiststrømmen til Kanariøyene går ned, kan du nyte godt av charterselskapenes førjulstilbud. Blir dette for folkelig, kan du sjanse på en tur om bord i den flytende millionærresidensen, The World. Døgnprisen tilsvarer en grei sydenferie.

Oslo, Bergen og Stavanger under 1.000

Fly i vei fra både hovedstaden og Vestlandet til mikropriser. En fin adventsgave til deg selv, kan være turer til Syden for under tusenlappen. Vi har sett prisene falle hele uken, og regner med at du kan se slike priser enda en ukes tid eller to. Så det lønner seg å ha ferie til overs nå. Med fordelaktig kronekurs kan du dessuten sørge for utradisjonell juleshopping, enten på Kanariøyene eller i Egypt, dit du kommer deg for under tusen kroner.

 • Adventsferie under 1.000
 • Vil du lenger av gårde enn Egypt og Kanariøyene, er det enkelte godbiter å finne. For eksempel fra Oslo til Phuket med Apollo for 2998. Den turen går 9. desember, og du kan bli i Thailand i 14 dager. Hotell skaffer du selv. Flere billige reiser finner du selv ved å søke på restplassoversikten etter de reisemålene du har mest lyst å besøke. Krysser du av for reiser fra utlandet, får du mer å velge i.

  Biligferie landet rundt

  Vi ser lave priser fra hele landet nå. For eksempel er det ikke dagligkost for sunnmøringene å få reise direkte til Kanariøyene for under 1.500 kroner, men denne uken kan de slå til på en uke til Gran Canaria for kun 1.295 - med hotell.

 • Lavpriskupp fra hele landet
 • Denne uken er det rett og slett ikke noe særlig å spare på å reise fra Sverige. Vil du sjekke priser herfra, går du inn i restplassoversikten, og krysser av for restplasser fra utlandet.

  Cruise blant kakser?

  Rederiet bak mye omtalte "The World" vil gjerne ha flere passasjerer, og nå kan du kjøpe deg turer med millionærskipet fra 1.688 kroner per døgn. For den prisen får du en "studio reisidens", mat og drikke. Da må to personer dele boenheten. I januar går skipet i Stillehavet, i februar besøker de blant annet Australia, og i mars er planen at ferden skal gå innom Indonesia. Om bord finner du fire internasjonale restauranter, flere barer, basseng, sigarklubb, terom, kasino, sportsfasiliteter og bibliotek. Og kanskje et kjent millionærfjes eller to. Reisen til og fra anløpssteder må du betale i tillegg. En lugar om bord får du kjøpt hos Gotogate.no.

 • Se mer fra The World i vår reportasje fra april i år.
 • Verktøy for reiselyst


  Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer