Solkupp fra 595 kroner

REISEKUPP: Fly til Azorene for 595 kroner, eller få to uker på hotell i Bulgaria for 1.295 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Her er ukens beste reisekupp. Prisene er innhentet 13. mai, og ettersom restplasser er ferskvare, må vi ta forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. Du kan selv sjekke restplasspriser i DinSide Reises restplassliste, som oppdateres hvert 10. minutt døgnet rundt. For å sikre muligheten til å være førstemann til mølla, kan du også få restplassvarsling til din mobiltelefon - les mer om dette her.

Billigst fra Vestlandet

Billigste reise denne uken er fly fra Bergen og Stavanger til Azorene. Du betaler 595 kroner, som er 200 kroner billigere enn samme avtale med utreise fra Oslo. Bergen og Stavanger er godt representert i den hyggelige enden av resiplasslisten; altså den enden med lavest priser. Du får en ukes ferie på Kreta med hotell inkludert for 1.295 kroner, med avreise fra Stavanger. Ellers kan du få en uke på destinasjoner som Antalya, Kreta, Kypros og Rhodos for mellom 1.495 og 1.695 kroner, med avreise fra flere norske byer.

>> 20 kupp fra hele Norge

Hovedstadspriser

Ønsker du å reise fra Oslo, er fly til Azorene billigste mulighet også herfra; det koster 765 kroner, og du må være borte i 14 dager. Du kan få to uker med hotell inkludert i Bulgaria for 1.295 kroner, og for mellom 2.000 og 2.500 kroner kan du få 14-dagersturer til destinasjoner som Kos, Samos, Antalya, Madeira og Tenerife.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.