Solkupp fra 995,-

Etter fellesferie og høysesong begynner prisene igjen å nærme seg et hyggelig nivå. Nå kan du fly til sydligere breddegrader fra 995 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Billigst denne uken er en flyreise til Alicante for 995 kroner. Men tilbudene om ukesturer og toukersturer under to tusenlapper er også svært godt. Avreise er utover i august.

Tilbudene i denne artikkelen er innhentet 1. august. Restplassprisene endres stadig, og vi må derfor ta forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte priser, klikk deg inn på vår restplassliste. Denne oppdateres hvert 10. minutt døgnet rundt. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon; så går du ikke glipp av de beste tilbudene. Les mer om denne tjenesten her.

Soloppgang på Korfu.
Foto: Ruth Rødøy Foto: Ruth Rødøy
Soloppgang på Korfu.
Foto: Ruth Rødøy Foto: Ruth Rødøy Vis mer

Skroll ned for ukens beste reisekupp.


Billigst fra Oslo

Vi sjekker restplasspriser fra alle charterflyplassene i Norge, samt i Sverige. Denne uken slår Oslo alle konkurrenter ned i støvlene. Ikke engang svenskene kan hamle opp med de lave restplassprisene med avreise Oslo.

Du kan fly til flere sydendestinasjoner for under 1.000 kroner, og velge mellom ukesturer til destinasjoner som Kreta, Korfu, Kypros og Santorini for under 2.000 kroner.

 • Klikk her for 15 solkupp fra Oslo.
 • Rimelig også fra resten av landet

  Men det er ikke bare de som bor i nærheten av Oslo som har muligheten til å benytte seg av rimelige reiser. Prisene begynner å bli hyggelige også fra andre flyplasser i Norge. Særlig Bergen hevder seg ganske høyt oppe på restplasslisten. Derfra er det gode muligheter til å finne ukesturer til sydendestinasjoner for under to tusen kroner.

 • Klikk her for 15 sydenkupp fra hele Norge.
 • Svenskereiser

  Den aller billigste svenskereisen slår det billigste reisekuppet med avreise fra Oslo med ytterst små marginer. Du kan fly fra Stockholm til Nice for 995 svenske kroner, som tilsvarer 910 norske kroner, men når reisekostnadene tur-retur den svenske hovedstaden er inkludert, ser vel regnestykket noe annerledes ut.

  Men du som heller reiser fra Göteborg eller Stockholm enn fra Norge, skal vite at det er gode muligheter for ukesturer under 2.000 kroner også derfra.

 • Klikk her får å se 15 rimelige svenskereiser.
 • Ut å reise?


  Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:
 • Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.
 • Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.
 • Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.
 • Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.

 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer