Solkupp fra 995,-

Etter fellesferie og høysesong begynner prisene igjen å nærme seg et hyggelig nivå. Nå kan du fly til sydligere breddegrader fra 995 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Billigst denne uken er en flyreise til Alicante for 995 kroner. Men tilbudene om ukesturer og toukersturer under to tusenlapper er også svært godt. Avreise er utover i august.

Tilbudene i denne artikkelen er innhentet 1. august. Restplassprisene endres stadig, og vi må derfor ta forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte priser, klikk deg inn på vår restplassliste. Denne oppdateres hvert 10. minutt døgnet rundt. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon; så går du ikke glipp av de beste tilbudene. Les mer om denne tjenesten her.

Skroll ned for ukens beste reisekupp.

Billigst fra Oslo

Vi sjekker restplasspriser fra alle charterflyplassene i Norge, samt i Sverige. Denne uken slår Oslo alle konkurrenter ned i støvlene. Ikke engang svenskene kan hamle opp med de lave restplassprisene med avreise Oslo.

Du kan fly til flere sydendestinasjoner for under 1.000 kroner, og velge mellom ukesturer til destinasjoner som Kreta, Korfu, Kypros og Santorini for under 2.000 kroner.

Klikk her for 15 solkupp fra Oslo.

Rimelig også fra resten av landet

Men det er ikke bare de som bor i nærheten av Oslo som har muligheten til å benytte seg av rimelige reiser. Prisene begynner å bli hyggelige også fra andre flyplasser i Norge. Særlig Bergen hevder seg ganske høyt oppe på restplasslisten. Derfra er det gode muligheter til å finne ukesturer til sydendestinasjoner for under to tusen kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer