Solkupp fra 998,-

REISEKUPP: Få en smak av Egypt for 998 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Tilbudene i denne artikkelen er innhentet 30. mars. Ettersom restplasser er ferskvare, må vi ta forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte priser, klikk deg inn på vårt restplassøk.

Aprilsol

Det er kun en uke igjen til veldig mange tar påskeferie, og dette vises også på restplassutvalget og -prisene. De superbillige reisene lar vente på seg, og det er ikke veldig mange rimelige reiser i første halvdel av april.

Billigst akkurat nå, er fly Oslo-Hurghada i Egypt tur-retur, for 998 kroner. Dette er altså kun fly. Ønsker du bosted inkludert i prisen, må du ut med et par tusenlapper, men da kan du få en ukes ferie på både Tenerife, Mallorca, Kreta, Fuerteventura og Hurghada. Legger du på en 500-lapp, kan du få to ukers ferie med bosted inkludert.

Liker du å ordne med bosted selv, kan du fly til Tenerife for 1.195 kroner, eller kanskje heller til Mallorca for 1.395 kroner? Avgangsflyplassene er like gjerne Bergen, Ålesund , Stavanger eller Trondheim, som Oslo.

>> Ukens beste solpriser

Kanskje en storbyferie høres mer fristende ut i april? I vår, sommer og høst kan du fly lavpris til hele 59 destinasjoner, til priser fra 157 kroner. Se hvem som flyr deg hvor i vår

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer