Solkupp til 1.000,-

Du behøver ikke punge ut mye for en uke eller to i sola.

Publisert
Sist oppdatert

Det er fortsatt muligheter til å få seg litt sol på kroppen før jula setter inn. Aller størst er utvalget av restplasser til Kanariøyene.

Og når værmeldingen derfra melder om noen og tjue grader og sol, da høres vel det helt ålreit ut.

Holder det å bare kjøpe flybilletten ned til Kanariøyene, kan du komme deg unna med å betale fra bare 550 til 700 kroner. Vil du ha overnatting inkludert, må du ut med noen hundrelapper til, men en uke på Kanariøyene midt i førjulsstria koster deg fra rundt 1.300 kroner, og sjeldent mer enn 2.000, hvis du synes det er greit med uspesifisert bosted.

Ukens beste reisekupp er en uke i Agadir i Marokko for 1.000 kroner, overnatting inkludert. Andre godbiter er en uke på Lanzarote eller Tenerife for under 1.300 kroner.

Vil du reise til et mer eksotisk sted, kan du komme deg til Gambia for 2.500 kroner, eller ta to uker i Thailand for 4.000 kroner. Den eneste billigturen som går over jula, er en toukers tur til Kypros til 2.900 kroner.

Husk at det også er mange muligheter til å få seg en billig sydentur rett over jul. Da er gjerne utvalget av turer til mer eksotiske steder som Mexico, India eller Brasil bedre, også.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer