Solkystens heteste hotspot

Om dagen koser barnefamiliene seg på strendene, men når mørket faller forvandles alt.

Publisert
Sist oppdatert

Marbella ser ved første øyekast ut som en helt vanlig badeby langs solkysten. Hverken mer eller mindre. Det er fordi det som møter øyet på dagtid forvandles når natten faller på.

Der barnefamiliene boltret seg i bølgene noen timer tidligere, rigges det til store strandfester hvor fakler lyser opp, sommermusikk pumpes ut og barene fylles opp med cocktail-ingredienser. Alt tilrettelegges for luksuriøse og trendy rammer rundt nattelivet. Klubbene lover champagnespraying, bikinikvelder, og dobbeltsenger under stjernene.

Dette er drømmeferien for deg som assosierer ordet aktivitetsferie med eksotisk festing natten lang og påfølgende søvn til langt på dag.

Babewatch

Marbella reklamerer for seg selv med mottoet "en livsstil". Hele området bygger opp under dette med en forkjærlighet for merkevarer og klasse. Alt fra bilgarasjene i byens industrielle område (Rolls Royce, Jaguar, Bentley, osv) til den luksuriøse havna Puerto Banús, er med på å overbevise oss om at det er sånn vi vil leve.

Har du sansen for designerklær, raske biler, lekre damer og yachter på størrelse med hus, er det lett å trives her. Golfklubber, fasjonable hotell med egne spa og villastrøk som lukter millioner på lang avstand bidrar til atmosfæren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer