Solsikkert i høstferien

Hold deg til Middelhavsområdet i høstferien.

Publisert
Sist oppdatert

1. Kypros

Kypros er et godt valg for dem som foretrekker sol og varme. Gjennomsnittlig dagtemperatur i september er 33 grader og 27 grader i oktober. Temperaturen synker ned til 18 grader om kvelden i september og ned til 14 grader i snitt i oktober. Nedbørsmengden er heller ikke avskrekkende: I september er den gjennomsnittlige nedbørsmengden 5.1 millimeter og i oktober er den ikke stort mer enn 22.9.Star Tour selger restplassbilletter til Kypros fra cirka 2.500 kroner i september.

Les mer:Kypriotiske attraksjoner

2. Italia

I Roma er gjennomsnittstemperaturen 28 grader i september og 24 grader oktober, og i 1962 var temperaturen oppe i rekordhøye 42 grader. Saga Solreiser har september måneds billigste pakketurer til Roma: En uke med hotell koster 2.995 kroner.

Les mer:ROMA: Hvis Amor fikk velge

3. Tyrkia

I Tyrkia er gjennomsnittstemperaturen i september og oktober henholdsvis 24 og 20 grader. September måned er relativt regnfattig, og gjennomsnittlig nedbørsmengde er 12.7 millimeter i september. Flere pakkereisetilbydere har Tyrkia på sine reisemenyer og ifølge DinSides restplassoversikt starter billettprisen på 1.998 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer