Solskinnspriser til Syden

REISEKUPP: Kanariøyene for 995, Nord-Afrika fra 1.295 og Madeira fra 1.295 kroner. Her er ukens aller fineste reisepriser til sol og varme. Avreisested: hele Norge.

Publisert
Sist oppdatert

Ifølge værmeldingstjenesten Wheather.com vil temperaturene på kanariøya Tenerife ligge på 15-18 grader i januar, ikke så ulikt en norsk sommer.

Ukens beste reisekjøp

Men det er ikke bare Tenerife man kan reise billig til i januar. Også til populære reisemål som Gran Canaria, Madeira og Tunisia, er det prismessig å gunstig å reise til nå i januar. Denne uken finnes det mange gunstige tilbud fra flyplasser over hele Norge. Noen av ukens beste tilbud fra reiseselskapenes restplassmarkeder er som følger:

 • Oslo - Gran Canaria, 995 kroner
 • Oslo - Tunisia, 1.395 kroner
 • Bergen - Tenerife, 1.695 kroner
 • Harstad - Tenerife, 2.495 kroner
 • Se prisene:Ukens reisekupp - priser fra hele Norge

  DinSide følger reisemarkedet og gir deg oversikten over hvor du kan kjøpe de billigste restplassene. På restplassoversikten kan du finne de ledige restplassene. Du kan også bestille restplassvarsling på SMS.

  Når er det billigst å reise

  De billigste ferieturene selges når skoleferiene er er overstått. Mai, august og desember er gunstige handlemåneder.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer