Solstoler på strendene og forholdene i Patong

Publisert
Sist oppdatert

Hei !Skal reise til Kata 24/3 til hotell Kata Sea Breeze, som skal være uberørt. Er det noen planer for å komme i gang igjen med utleie av solstoler osv. på strendene?

Brukte å reise inn til Patong om kveldene, er det begynt å komme i orden der?

Hvordan er det med utfluktene nå? Reisebyrået Travellers corner - har dere utflukter til Singapore? Skal være på Kata i 3 uker og tenkte det ble litt lenge på samme sted.

Dette er vår fjerde tur til Thailand, og har vært to ganger på Kata tidligere.

Eva

Hei Eva

Kata Sea Breeze er helt uskadd. Som du kanskje vet ligger Club Med mellom dem og havet; Club Med er en veldig stor Resort og den tok stort sett hele støyten.

Solstolene har vært på plass siden 1. februar, les gjerne "nyhetene" fra 2. februar på vår hjemmeside www.thailand.tc

På strandpromenaden i Patong er det ennå bare et mindre antall restauranter etc. som er i gang, mange venter med å gjøre klart ettersom det snart er lavsesong, så mange kommer nok bare til å sørge for å være klare til neste sesongstart i begynnelsen av oktober. Forøvrig er det mye folk i Patong, men da på gaten ovenfor strandgaten; en god del butikker og gatesalg har startet der i stedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.