Solstreif fra 595 kroner

Fly til Lanzarote for 595 kroner, eller få en uke på Madeira med hotell inkludert for 1.295 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Tilbudene i denne artikkelen er innhentet 10. februar. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. Vårt restplassøk oppdateres hvert 10. minutt hele døgnet. Du kan også få restplasspriser til dine bestemmelsessteder, sendt til din mobiltelefon. Les mer om dette her.

Solreiser

For 595 kroner kan du fly tur-retur Oslo-Lanzarote, og for rett under tusenlappen kan du fly til Kanariøyene fra både Ålesund og Bergen. Ønsker du deg en ukesferie med bosted inkludert, er Madeira billigste alternativ for øyeblikket, for 1.295 kroner. Fra 10. februar til 19. mars er det karnevalsesong på Kanariøyene, så velger du disse spanske øyene i februar, er det gode muligheter for å få med seg en av de mange fargerike festene.

Både Ålesund, Stavanger, Bergen og Trondheim er godt representert med hyggelige priser på denne ukens restplassliste.

Du kan også kome deg til mer eksotiske og gjennomvarme steder for ganske hyggelige priser: To uker i Havana koster 6.495 kroner med hotell inkludert, og reiser du heller andre veien, koster to uker i Phuket 6.595 kroner. I egyptiske Hurghada får du fly og bosted i to uker for 2.998 kroner, men etter urolighetene i den muslimske verden og andre nasjoners advarsler mot å reise til Egypt, er det kanskje ikke Hurghada som frister.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer