Som perler på en snor

Oslo, 6. januar 2004: ”Et enstemmig styre i Norges Idrettsforbund og Olympiske Komité anbefaler at Norge søker OL i 2014, og at Tromsø blir Norges kandidat som søkerby.” Et eventuelt OL om ti år er vel og bra det, men hva skal en stakkar gjøre mens han venter?? DinSide hjelper deg å korte ned ventetiden din med en kjapp guide til hva som skjer i Nordens Paris i januar.

Publisert
Sist oppdatert


Heftig og begeistret

Tromsø Internasjonale Filmfestival er i full gang allerede. Festlighetene åpnet tirsdag med brask og bram med ”På hau i havet” av Knut Erik Jensen, mannen bak braksuksessen ”Heftig og begeistret” om mannskoret fra Berlevåg. Denne gangen er det lokalt revy-miljø på Magerøya som er i fokus.

Tromsø Filmfestival presenterer et eksklusivt knippe filmer fra hele verden. Søndag var det solgt mer enn 15.000 billetter og 1.834 festivalpass, så har du ikke kjøpt billett er det bare å kaste seg rundt.

Prisbelønt: Knut Erik Jensen viser sin nye film på Tromsø Internasjonale Filmfestival
Prisbelønt: Knut Erik Jensen viser sin nye film på Tromsø Internasjonale Filmfestival Vis mer


Tromsø Internasjonale Filmfestival 13.-18. januar 2004.

Parallelt med filmfestivalen, og langt ut i februar måned, stiller kunstnerne Ingeborg Stana, Jenny Rydhaugen og Vibeke Slyngestad ut sine malerier og fotografier i Tromsø Kunstforening. Tema for årets filmfestivalutstilling er forholdet mellom nettopp maleriet og fotografiet.

Utstillingen åpner 16. januar klokken 20.00, og går til søndag 22. februar.

Ivrig politi i Knut Erik Jensens ”På hau i havet”.
Ivrig politi i Knut Erik Jensens ”På hau i havet”. Vis mer


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer