Some like it hot

Fra Waterloo og Money Money Money til et av verdens hippeste og kuleste hoteller. ABBAs Benny Anderssons Hotel Rival i Stockholm scorer høyt når magasinene Business Traveller og Condé Nast Traveller kårer årets beste steder å bo.

ABBA-legenden Benny Andersen åpnet Hotel Rival med kino, bakeri, restauranter og barer i Stockholm i september 2003. Her fra kafeen.
Foto: Tommy Bäcklin
ABBA-legenden Benny Andersen åpnet Hotel Rival med kino, bakeri, restauranter og barer i Stockholm i september 2003. Her fra kafeen.
Foto: Tommy Bäcklin Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Frokost hele døgnet, badekar med utsikt, kinosal, konserter, funkisbarer, filmstjerner på veggene, egyptisk sengetøy, rykende ferske bakervarer og duggfriske cocktails. ABBAs Benny Anderssons Hotel Rival på Mariatorget i Stockholm er hett og hipt om dagen. Hotellet åpnet i september 2003, og er svært moderne innredet i funkis- og 30-tallsstil.

Nå har det britiske magasinet Business Traveller rangert Rival Hotel som et av verdens hotteste og kuleste hoteller for forretningsreisende. Undersøkelsen inkluderer 30 hoteller "with attitude" og er gjennomført i 25 byer i USA, Europa og Asia. Hotel Rival er det eneste hotellet i Skandinavia som har kommet gjennom nåløyet.

Et hipt og trendy boutiquehotell som er et ordentlig tilskudd til Stockholms hotellscene, legger Business Traveller til grunn for seieren.

Det internasjonale og prestisjefylte reisemagasinet Condé Nast Traveller har i tillegg satt sammen en liste over verdens 50 beste - og mest hippe hoteller, The World's Best Places to Stay, og Hotel Rival har fått plass som nummer 25 på listen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.