Sommer = billigere hotell

Hotellkjedene frister deg med rabatter og gratisnetter for å få din kundehengivenhet. Her er hva du får og hva det koster hos de forskjellige kjedene.

Publisert
Sist oppdatert

Husk at som med flyselskapenes lavprisbilletter, gjelder det også her at det ofte er et begrenset antall plasser til laveste pris. Det lønner seg derfor å reservere rom tidlig for den laveste prisen. Hotellpassene kan som oftest kjøpes enten på hotellet når du sjekker inn, eller via hotellkjedens nettsider.

Choice Club

Choice-kjeden har gått bort fra Nordisk Hotellpass, og erstattet det med et bonusprogram som de kaller Choice Club. Dette skal sikre deg de beste prisene som privatreisende i helger, rundt helligdager og i sommerferien. Choice-kjeden omfatter Comfort, Clarion og Quality-hoteller.

Hos Choice kan du også kjøpe hotellsjekker, hvor et "sjekkhefte" med 12 overnattinger koster 10.740 kroner. Det gir en pris på 895 kroner per overnatting, og du skal da spare 35 prosent på veiledende pris. Sjekkene kan brukes i Norden.

Choice har også en lavpriskalender for Comfort-hoteller i Norden. Vi søkte på tilgjengelig dobbeltrom for to i København en ukedag i august, og fikk priser fra 495 kroner.

Hvor kan du bruke det: På kjedens hoteller over hele verden.Antall hoteller: 150 hotell i Norden og over 5.000 hotell i hele verden.Gyldighetsperiode: Tre år.Passkostnader: Gratis.Priser/rabatter: Du får bonuspoeng fra første natten, og du får ett bonuspoeng per betalt krone ved overnatting. Du får også bonuspoeng dersom du spiser i hotellets restauranter. I sommersesongen (30. juni til 13. august) får du doble bonuspoeng. Bonuspoeng kan løses inn som gratisnetter. Fra 10.000 opptjente poeng får du en gratisnatt eller et restaurantbesøk. Poengene er gyldige i tre år etter opptjening.På nett: Choice Club

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer