Sommer for 1.595 kroner

Enten det er Syden, storbyer eller Norgesferie - det er mulig å gjøre reisekupp i januar.

Publisert
Sist oppdatert

Restplasser er fristende om du vil reise kjapt og billig. De fleste av billigtipsene i denne oversikten er restreiser fra charterselskapene, og tilbudet kan endre seg fort når etterspørselen er stor. Vil du følge med selv, sjekker du restplassoversikten, eller bestill varsling på SMS.

Hett fra 1.595

Kuldebølgene skyller inn over Norge, og for den med gåsehud og termometerskrekk, er dette dårlige tider. Mange fristes av Syden nå, men det betyr ikke at skrekkpropagandaen som sier "alt er utsolgt" stemmer. Vi finner godt med tilbud til varmere strøk, selv utenfor Oslo. Egypt, Madeira og Kanariøyene troner på restplasstoppen, men også en sjelden fugl som Azorene blander seg inn denne uken. Neppe like varmt her som på de øvrige stedene, men det er heller ikke fare for snø.

Billigst fra Oslo - fra 1.595

Skal du reise ut fra andre flyplasser enn Oslo, er utvalget best for bergensere, trøndere og siddiser. Billigst fra Bergen til Egypt - du får en restplass for 1.995, og da er hotell inkludert!

Billigturer landet rundt

Flere godbiter

Syden og charterferie er ikke for alle. Det betyr ikke at du skal si farvel til muligheten for lavprisreiser. Sterling annonserer nå at de selger spesielle Valentin-tilbud til utvalgte destinasjoner som for eksempel Roma. Salget startet mandag, og gjelder reiser frem til 31. mars. Tilbudet gir reise for to til prisen prisen for en.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer