Sommer for 1.595 kroner

Enten det er Syden, storbyer eller Norgesferie - det er mulig å gjøre reisekupp i januar.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Restplasser er fristende om du vil reise kjapt og billig. De fleste av billigtipsene i denne oversikten er restreiser fra charterselskapene, og tilbudet kan endre seg fort når etterspørselen er stor. Vil du følge med selv, sjekker du restplassoversikten, eller bestill varsling på SMS.

Hett fra 1.595

Pyramidene ligger langt fra Rødehavet, men et besøk hit er ikke umulig å kombinere med badeferien. Illustrasjonsfoto: Eirik Tjørhom Foto: Eirik Tjørhom
Pyramidene ligger langt fra Rødehavet, men et besøk hit er ikke umulig å kombinere med badeferien. Illustrasjonsfoto: Eirik Tjørhom Foto: Eirik Tjørhom Vis mer

Din mening:

Hvor vil du helst reise nå? (Avsluttet)
Til Syden(54%) 150
På skiferie(20%) 55
Storbyferie(16%) 43
Venter til sommeren(10%) 29
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Kuldebølgene skyller inn over Norge, og for den med gåsehud og termometerskrekk, er dette dårlige tider. Mange fristes av Syden nå, men det betyr ikke at skrekkpropagandaen som sier "alt er utsolgt" stemmer. Vi finner godt med tilbud til varmere strøk, selv utenfor Oslo. Egypt, Madeira og Kanariøyene troner på restplasstoppen, men også en sjelden fugl som Azorene blander seg inn denne uken. Neppe like varmt her som på de øvrige stedene, men det er heller ikke fare for snø.

 • Billigst fra Oslo - fra 1.595

 • Skal du reise ut fra andre flyplasser enn Oslo, er utvalget best for bergensere, trøndere og siddiser. Billigst fra Bergen til Egypt - du får en restplass for 1.995, og da er hotell inkludert!

 • Billigturer landet rundt

 • Flere godbiter

  Syden og charterferie er ikke for alle. Det betyr ikke at du skal si farvel til muligheten for lavprisreiser. Sterling annonserer nå at de selger spesielle Valentin-tilbud til utvalgte destinasjoner som for eksempel Roma. Salget startet mandag, og gjelder reiser frem til 31. mars. Tilbudet gir reise for to til prisen prisen for en.

  Norwegian fortsetter sin kampanje med billetter på nett til 148 kroner. Det er nye destinasjoner og nye billettdoser ute hver dag, og du må følge med på selskapets nettsider for en oversikt.

  Holder det med en svipptur innenlands, selges alle billetter med Bergensekspressen for kun 49 kroner. Disse billettene må bestilles mellom 16/1 og 19/1. Bussen trafikkerer ruten Oslo - Gol - Hemsedal - Voss - Bergen.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer