Sommer for 2.000,-

Nå må du legge flere lapper på bordet enn tidligere i høst for å komme deg til varmere strøk.

Publisert
Sist oppdatert

Lengter du til Syden, må du nå ha rundt to tusenlapper til overs. Litt billigere fra Sverige, men tresifrede tilbud kan du bare glemme denne uken. Finn siste-liten-ferien for deg i Restplassoversikten. Du kan også bestille restplassvarsling via SMS.

Ett fett

Denne uken er det ett fett om du reiser fra norske eller svenske flyplasser. Prisene danser rundt 2.000-kroners merket, men der er utvalget til gjengjeld ganske bra. Fra Oslo må du som regel belage deg på å spore opp hotell selv, om du vil ha de billigste reisene. Fra resten av landet finner vi nesten kun reiser der hotell er inkludert.

Her er noen av de beste tilbudene denne uken:

Ti fra OsloTi fra resten av landetFem fra Sverige

Merk at det er lave flypriser innenlands i Sverige i disse dager, så om du fristes av tilbudene fra Stockholm, og bor i nærheten av svenskegrensen, er det muligheter.

Harryshopping av flybilletter - spar tusener

Andre reisemål

Etter bombe-terroren på Bali, har mange blitt mer engstelige for reiser i Asia. De fleste lands myndigheter advarer om reiser til Indonesia, og turoperatører har valgt å kutte Bali og Indonesia fra sine turopplegg i vinter. Og nå har i tillegg både det danske og det britiske utenriksdepartementet, lagt ut advarsler om terrorfare i Thailand. UD i Norge avventer imidlertid situasjonen. Og for deg som ikke er så engstelig, kan dette kanskje åpne for enkelte godpriser til Thailand i ukene fremover.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer