Sommer for syv hundre kroner

Høstferien begynner neste helg, men fortsatt får du sommer for under tusenlappen.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Så snart høstferien er i gang er det langt færre billigreiser å velge i. Og like etter høstferieavviklingen er det sesongslutt for mange av sommerens reisemål, og dermed mindre utvalg og høyere priser. Men fortsatt har du noen dager på deg til å nyte sommer til lavpris.

Skroll ned for mer.

I dette markedet skjer endringene raskt! Følg med prisene selv i restplassoversikten, eller bestill varsling på SMS.

Prisdryss

Bade ved Middelhavet nå? Ikke så dyrt som du kanskje tror. Illustrasjonsfoto: Petter Stalsberg Foto: Petter Stalsberg
Bade ved Middelhavet nå? Ikke så dyrt som du kanskje tror. Illustrasjonsfoto: Petter Stalsberg Foto: Petter Stalsberg Vis mer


Prisdrysset synes ikke å ta slutt. Fra både Oslo og Bergen finner du godt med rimelige reiser. Selv om vi ikke kan grave frem side på side med reiser for under 700 kroner, finner vi også denne uken mange turer i aller siste liten for den som ikke vil spandere mer enn syv hundrelapper. Og dette til tross for at høstferiestart er neste helg for ganske mange barnefamilier.

Sydenferier fra 698 nå!

Andre byer

De billigste reisene finner vi fra Oslo og Bergen. Men det er også ledige plasser for deg som helst reiser fra andre byer. Over grensen, fra Göteborg, er prisene på rundt tusenlappen (fra 1.195 svenske kroner), og her er utvalget spesielt godt i oktober.

Fra andre norske byer finner vi priser fra i overkant av tusen kroner. Mest og billigst fra Stavanger, deretter følger Trondheim.

Priser fra andre byer – fra 1.100 kroner

Verktøy for reiselyst


Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer