Sommer for syv hundre kroner

Høstferien begynner neste helg, men fortsatt får du sommer for under tusenlappen.

Publisert
Sist oppdatert

Så snart høstferien er i gang er det langt færre billigreiser å velge i. Og like etter høstferieavviklingen er det sesongslutt for mange av sommerens reisemål, og dermed mindre utvalg og høyere priser. Men fortsatt har du noen dager på deg til å nyte sommer til lavpris.

Skroll ned for mer.I dette markedet skjer endringene raskt! Følg med prisene selv i restplassoversikten, eller bestill varsling på SMS.

Prisdryss

Prisdrysset synes ikke å ta slutt. Fra både Oslo og Bergen finner du godt med rimelige reiser. Selv om vi ikke kan grave frem side på side med reiser for under 700 kroner, finner vi også denne uken mange turer i aller siste liten for den som ikke vil spandere mer enn syv hundrelapper. Og dette til tross for at høstferiestart er neste helg for ganske mange barnefamilier.

Sydenferier fra 698 nå!

Andre byer

De billigste reisene finner vi fra Oslo og Bergen. Men det er også ledige plasser for deg som helst reiser fra andre byer. Over grensen, fra Göteborg, er prisene på rundt tusenlappen (fra 1.195 svenske kroner), og her er utvalget spesielt godt i oktober.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer