Sommer hele året

Det er en måned til påske, og langt igjen til sommeren. Heldigvis er det mulig både å skaffe påskeferier og forsmak på sommervarmen allerede nå.

Publisert
Sist oppdatert

DinSides journalist i Spania kan fortelle om 15 varme grader fredag formiddag. Det er tretti grader varmere enn de 15 minus som gradestokken utenfor undertegnedes vindu i Oslo viste fredag morgen. Dette er ingen temperatur for vårvibber - så hva frister mest? Ikke noe galt med fyr på peisen, men en liten tur til varmerere strøk hadde gjort seg. Så her er tipsene.

Priser fra en tusenlapp

Vi finner supergunstige priser på reiser fra Oslo til Roma nå. Romaturen er sjelden billigere enn dette, men for 995 får du kun flybillett, hotell må du skaffe selv. For en tusenlapp ekstra får du en uke på Mallorca, da er bosted inkludert i prisen. Algarve, Nice og Tunisia er også med på denne ukens bunnprisliste.

Bunnpris fra Oslo om du kjøper nå

Påskefristelser

Om en knapp måned er det palmehelg, og har du fortsatt ikke planene klare kan du trøste deg med at toget ikke har gått for en varm uke. Noen av de billige reisene vi fant ovenfor går for eksempel i påskedagene.

- Det er fortsatt reiser ledig for påsketuristene, og utvalget er stort når påsken faller på dette tidspunktet. Da har vi nemlig både vinterprogrammet i drift, samtidig som vi også har startet på sommerprogrammet til Middelhavet, forteller informasjonssjef i Star Tour, Lena Petersson.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer