Sommer hele året

Det er en måned til påske, og langt igjen til sommeren. Heldigvis er det mulig både å skaffe påskeferier og forsmak på sommervarmen allerede nå.

Publisert
Sist oppdatert
Strand i påsken? Fortsatt oppnåelig. 
Foto: Petter Stalsberg Foto: Petter Stalsberg
Strand i påsken? Fortsatt oppnåelig.
Foto: Petter Stalsberg Foto: Petter Stalsberg Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


DinSides journalist i Spania kan fortelle om 15 varme grader fredag formiddag. Det er tretti grader varmere enn de 15 minus som gradestokken utenfor undertegnedes vindu i Oslo viste fredag morgen. Dette er ingen temperatur for vårvibber - så hva frister mest? Ikke noe galt med fyr på peisen, men en liten tur til varmerere strøk hadde gjort seg. Så her er tipsene.

Priser fra en tusenlapp

Vi finner supergunstige priser på reiser fra Oslo til Roma nå. Romaturen er sjelden billigere enn dette, men for 995 får du kun flybillett, hotell må du skaffe selv. For en tusenlapp ekstra får du en uke på Mallorca, da er bosted inkludert i prisen. Algarve, Nice og Tunisia er også med på denne ukens bunnprisliste.

 • Bunnpris fra Oslo om du kjøper nå

 • Påskefristelser

  Om en knapp måned er det palmehelg, og har du fortsatt ikke planene klare kan du trøste deg med at toget ikke har gått for en varm uke. Noen av de billige reisene vi fant ovenfor går for eksempel i påskedagene.

  - Det er fortsatt reiser ledig for påsketuristene, og utvalget er stort når påsken faller på dette tidspunktet. Da har vi nemlig både vinterprogrammet i drift, samtidig som vi også har startet på sommerprogrammet til Middelhavet, forteller informasjonssjef i Star Tour, Lena Petersson.

  Her er noen muligheter for påsketurister med øye for spennende ferie, utreise både fra norske og svenske byer:

 • Påskefristelser - fraThailand til Tenerife

 • London i påsken? En nyvinning for direkteflygende turister fra Stavanger. 
Foto: Ola Pettersen Foto: Ola Pettersen
  London i påsken? En nyvinning for direkteflygende turister fra Stavanger.
  Foto: Ola Pettersen Foto: Ola Pettersen Vis mer


  Nye flyruter

  Vi kan også minne på noen av de nye flyrutene som starter opp i forkant av påsken. Norwegian gir for eksempel oljebyen Stavanger en direkterute til London, og vi finner påskepriser til 348 kroner en vei. Vi syns også det er gunstig med en påskesvipptur til Berlin fra Oslo med samme selskap. Reiser vi 4. april koster utreisen oss 958 kroner.

  Braathens Lisboarute er allerede igang, og her finner vi for eksempel en flyreise for 1.055 kroner for en vei i palmehelgen. Til nabolandets hovedstad, Madrid, kan du fra april reise direkte med Spanair. Åpningskampanjene er igang, og prisene er gunstige for deg som leter. Mer leser du her.

  Basiq Airs rute til Rotterdam er også en billigmulighet for oss; 400 kroner en vei er prisen vi finner 6. april.

  Prisene svinger - hold deg oppdatert

  Følg med prisutviklingen på restplasser og charterreiser selv ved hjelp av restplassoversikten. Du kan også få varsling om ledige lavprisreiser direkte på din mobiltelefon.

  Andre gode tilbud

  Din mening:

  Hvordan foretrekker du å reise? (Avsluttet)
  Rutefly(46%) 65
  Charter(29%) 41
  Bil(12%) 17
  Båt(6%) 9
  Andre alternativer(6%) 9
  Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


  Men ferier er mer enn tropisk varme og vår i Syden. Hva med de av oss som har andre drømmer? Icelandair lokker med turer til USA fra 3.030 kroner. Du må nok lete for å finne de laveste prisene, men det kan være verdt det med tanke på det gunstige forholdet mellom kroner og dollar for tiden. Det er lenge siden det har vært så billig å feriere i USA.

  Minst like gunstig er tilbudet fra Kinareiser med Finnair til Shangai i Kina. Kjøper du billetter før 15. mars er pristilbudet fra 3.465 kroner tur-retur på økonomiklasse. Tilbudet gjelder reiser mellom 28. mars og 30. mai, siste retur kan skje 7. juni i år. I tillegg til prisen kommer lokal flyplassavgift i Kina på cirka 100 kroner, samt prisen for visum, 510 kroner. SAS lokker også med Shanghai, til frapriser på 3.470 kroner, samme salgsperiode.

  Blir selv noen hundrelapper for dyrt for en ferie akkurat nå, kan vi tipse om at Flaggruten mellom Bergen og Stavanger feirer 30-årsjubileum med å selge 20 billetter per avgang til kun 30 kroner.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer