Sommeren angriper

LITT PÅ SKRÅ: Sola svir, flåtten biter og vinen dreper deg. Se opp for sommeren.

Inga Holst, journalist i DinSide. Foto: Andres Angeles
Inga Holst, journalist i DinSide. Foto: Andres Angeles Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KOMMENTAR: Sommeren ligger på skuldrene og etterlater huden rød. Fete små babyer veiver med armene og sikler tannløst i Oslo-fjorden mens mødrene er sprekkeferdige av stolthet over at avkommet er i stand til nettopp det. En babe gjør svabergene på Huk i rosa cowboystøvler og blingbling-bikini. 31 grader på Huk, 23 i vannet, hormonene koker og huden brenner. Sommeren hviler på skuldrene, også til skrekktabloidjournalistene, ortopdedene, ernæringsekspertene, kreftlegene og avholdsfolket.

Sommeren tar ditt liv i større grad enn før. Svidde grillpølser gir kreft, grillboksene de blir svidd på er visuelt forurensende. Solen gir rynker og føflekk-kreft - særlig på kvinnebryster - og innholdet i kremen som skulle beskytte deg mot kreften gir også kreft og nedsatt fertilitet. Flåtten kryper inn under de potensielt kreftbefengte føflekkene, og skader i samme slengen cocker spanieler som pittbuller. Ølet fører til voldtekter og vold i et bredspekket repertoar. Vinene gir kreft i halsen og skader på leveren. Vinen fører til utroskap og kjønnssykdommer; det er større risiko hvis du reiser ut av Norge. Fjesingen angriper nakne menneskelegger, mens brannmanetene brenner deg opp der du dupper i fjæra. Heldigvis har pressen råd: Denne kremen er trygg, slik griller du pølsene og her vaker manetene, i fete typer (akkompagnert av kvinnebryst).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer