Sommerens billigruter

BILLIG: Fly lavpris til 56 europeiske destinasjoner. Vi guider deg til hvem som tar deg hvor, og til hvilken pris. >> Destinasjonsoversikt >> Fakta og nettadresser

Sommerens billigruter
Publisert
Sist oppdatert

Nå kan du fly en vei til populære europeiske storbyer for et par hundrelapper, og utvalget til både storbyer og mer typiske charterdestinasjoner øker raskt.

Reisemål

Vi har til sammen 56 destinasjoner på vår lavprisflyliste. Du kan fly billig til København eller Stockholm, eller du kan ta sikte på varmere strøk som Hellas, Spania, Frankrike eller Bulgaria. Listen med reisemål i tidligere Øst-Europa øker raskt; flere flyr til Riga og Vilnius, og en av årets sommernykommere er Bulgaria. Lavprisselskapene sikter seg inn på charteselskapenes mest populære sydendestinasjoner: I sommer kan du fly til Mallorca, Obiza, Malaga, Alicante, Kreta, Kos, Split, Roma m.fl.

>> Destinasjonsoversikt>> Fakta og nettadresser

Prisene

Billettprisen varierer selvsagt med destinasjon og flyselskap, i tillegg til de vanlige prisprinsippene med tilbud og etterspørsel. Populære destinasjoner blir raskere utsolgt enn kanskje mindre populære destinasjoner, fordi det er et begrenset antall billetter som selges til laveste pris, og fordi disse billettene selvsagt går først. De store lavprisselskapene la ut sommerrutebillettene i desember. Dersom du kan planlegge langt fram i tid, er det selvsagt lønnsomt å stå parat når salget av sesongens billetter starter. Avhengig av hvor du skal reise, er det fremdeles billige billetter tilgjengelige. Hvor billig du kan få billettene, kan du se i denne artikkelen, sammen med faktainformasjon og nettadresser til de aktuelle lavprisselskapene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer