Sommerens festligste feriebilder

Vi har kåret topp tre morsomste fotografier. Heder, ære og Fuji-kameraer venter vinnerne.

Foto: Monica Øvrebø
Foto: Monica Øvrebø Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da er sommerens festligste fotokonkurranse avsluttet, og vi har funnet frem til topp tre fotografier som ble sendt inn til oss i løpet av sommeren.

De tre kan glede seg til å få tilsendt et FinePix F200 EXR som premie.

Men vi hadde flere fine premier å dele ut - seks vannfaste FinePix Z33-kameraer, og seks ganger 500 gratis fremkalte bilder.

Dersom du ikke fikk med deg konkurransen, eller ikke nådde opp med ditt bidrag, så fortvil ikke. Utpå høsten kommer forhåpentligvis enda en spennende fotokonkurranse her på DinSide.

Nok om det, la oss heller presentere de tre toppfinalistene i årets fotokonkurranse. Det er DinSides jury som har avgjort hvilke tre fotografier som skulle stikke av med de tre FinePix F200 EXR-kameraene:

Juryens uttalelse: "Et artig øyeblikk som er knipset i rette tidspunkt."

Juryens uttalelse: "Her ser vi for oss en konformasjon der onkel slår seg løs og vil vise sine gamle fotballkunster. Et skarpt og fint bilde, og flott komponert, selv om det er tatt "i øyeblikket"."

Juryens uttalelse: "Småsurrealistisk fotomotiv, og det tar et øyeblikk før vi skjønner at her er noe helt feil. Originalt og morsomt."

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer