Sommerens fornøyelsesguide

Hvor finner du hva, og hvor stort inngrep vil utflukten gjøre i feriebudsjettet? Vi viser vei til 34 dyreparker, familie- og fornøyelsesparker i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Publisert
Sist oppdatert

Med familien på tur kommer du neppe utenom en eller annen form for dyre- eller fornøyelsespark i sommer. Populært hos de minste, men kanskje ikke like populært for feriebudsjettet. Når inngangspenger, kjørepass, is, sukkertøy og sukkerspinn legges sammen, blir det fort penger.

Vi har kartlagt priser og tilbud hos 34 dyreparker, familie- og fornøyelsesparker i nesten hele Norden. Mens noen kun tar entréavgift og gir deg fri benyttelse av attraksjonene, tar andre inngangspenger og betalt for moroa etterpå. Parken etter sistnevnte modell tar en lavere entréavgift enn parken hvor moroa er ”gratis”.

En dag med fornøyelser i de mest populære familie- og fornøyelsesparkene koster fort 1.000 kroner for en familie på fire. Men det er mulig å gjøre det for nesten 1/10 av prisen.

Sjekk vår prissammenlikning her.

Sjekk oversikten land for land:

NorgeSverigeDanmarkFinland

Relaterte artikler:

Norges best besøkte attraksjonerVerdens heftigste berg- og dalbaner

DinSide tester fornøyelsesparker:HunderfossenLisebergLegolandTivoli i KøbenhavnTusenfryd

Ut på tur?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk. Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer