Sommerens heteste ferieplan

Glem Roskilde (utsolgt), Norwegian Wood (ferdig) og Glastonbury (for voldsomt, og dessuten også utsolgt). Vi gir deg sommerens sprekeste festivalopplevelser.

Publisert
Sist oppdatert

Tomatkasting, okseløp, konebæring og verdens råeste idrettsbegivenhet. Få med deg noen av de morsomste, snåleste, villeste og deiligste begivenhetene i Europa i sommer.

Skroll ned for mer.

4.- 5. juli: Konebæring

Finnene har mye snålt for seg. I sommer er det 12. år på rad du kan se eller også delta i verdensmesterskapet i konebæring. Løpet er av relativt ny årgang, men det har dype røtter i områdets historie. Gutta må løpe 253,5 meter langs en løype med hindre og vannhull. "Kona" trenger ikke være din egen, men må være eldre enn 17, og veie minst 49 kilo. Dessuten er alle deltakere pålagt å ha det moro! Årets arena er flunkende ny.

Sted: Sonkajärvi, FinlandLes mer i vår omtale i forkant av fjorårets arrangement.Konebæring på nett

5. - 27. juli Tour de France

Kombiner frankofile ferieopplevelser med verdens mest berømte sykkelløp. Tour de France må være en av verdens hardeste sportsbegivenheter, og tiltrekker seg tusener av tilskuere fra hele kloden. Vær linselus langs løypene, få med deg stemningen i etappebyene, se masseveltene live og beundre spurtseierne og målgangen i Paris. Årets Tour Starter i Paris (prologen), og er underveis innom kjente byer som Lyon, Marseille og Toulouse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer