Sommerens største charterhit

Tyrkia seiler opp som storfavoritt for norske charterturister denne sommeren.

Foto: Scott Gog/StarTour
Foto: Scott Gog/StarTour Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du ikke bestilt sommerferieturen ennå, begynner det å haste. De største reiseselskapene kan fortelle at i snitt syv-åtte av ti seter allerede er bestilt til de mest populære destinasjonene.

Tyrkia seiler opp som sommerens storfavoritt for norske charterturister.

- Tyrkia har også solgt spesielt bra og vært en stor suksess, sier kommunikasjonsrådgiver Elisabeth Larsen-Vonstett i StarTour.

- Vi har reiser til flere steder i Tyrkia, og det er Alanya som er det mest kjente av de stedene, og derfor mest populært, legger hun til.

Les også: Unngå charterhordene - reis til denne tyrkiske favoritten

Mer for pengene

Flere andre reiseselskaper bekrefter at Tyrkia er en av storfavorittene i år. Reisemålet ligger på andreplass på Vings liste over sommerferiens toppliste. Også Solia melder om voldsom interesse for den varme destinasjonen.

- Det er en stigende trend at folk ønsker seg Tyrkia. Tyrkia har et utmerket kjøkken, infrastrukturen er bedre enn i de fleste andre sammenliknbare lavkostland, som for eksempel Bulgaria og Romania. Det er høyere servicenivå, du får mye for pengene enn i mange andre land, sier administrerende direktør Gunder Moe i Solia.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer