Sommerferien som aldri blir glemt

Ung og strittende av livsmot satte jeg i gang min lille feriereise fredag 30. juni. Av Eldar

Publisert

Ferden gikk til Kragerø, hvor en kamerat og jeg skulle bli med på en hyttetur. Sørlandsidyll til tross, vi fikk aldri tak i vertskapet denne kvelden, og måtte overnatte i en park sammen med et par andre tvilsomme uten tak over hodet.

Nærkontakt med dansk politi

Dagen etter gikk ting mer etter planen og livet var ikke så verst allikevel. Ferden gikk et par dager senere til Danmark, og før vi dro til feriens høydepunkt - Roskilde, kjørte vi innom Kristiania - fristaden - hvor cannabis er "lov" (vi måtte jo bare se). Da vi la kursen ut av København sentrum etter å ha sett denne særdeles spesielle plass, blir vi stanset av åtte svartkledde menn med pistoler. De presenterer seg som "dansk politi", og kaster oss mot veggen og ransaker oss lik en action film. Da de ikke finner noe "svineri" lar de oss kjøre videre, og det gjør vi også.

Tragisk i Roskilde

Roskildefestivalen blir en våt opplevelse, hvor idretten "øse vann ut av teltet med kopp" ble særdeles populær. Alt raknet i midlertid da Pearl Jam spilte. Denne konserten resulterte i en tragedie uten sidestykke, det var på tide å vende snuten hjemover.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer