Sommervarme til innbruddspris

Skrekk og gru - fellesferie og dårlig vær! Her er de beste reiseprisene.

Publisert
Sist oppdatert

Den solsyke og varmelengtende bør følge med her. Reisekuppene denne uken er riktignok ikke av de billigste, men sett i forhold til de strålende temperaturutsiktene du får på reisemålene, vil det for de desperate av oss være verdt pengene.

Følg med på prisene selv på restplassoversikten som oppdateres hele døgnet. Du kan også bestille varsling på SMS.

Billigst akkurat nå

Utsolgt, handlerush, ingen ledige plasser til Syden? Ikke tro på slike overskrifter. Det er alltid noen ledige plasser, og i skrivende stund finner vi drøye 160 restplasser med avgang den nærmeste halvannen uken, avreise fra hele landet. Det betyr at de mest desperate ikke bør ha noen problemer med å komme seg sydover, og det til priser helt nede i 2.500 kroner om du ordner hotell selv.

 • Her er ukens beste reisetilbud

 • Vil du øke utvalget og bor slik at du kan komme deg over til Sverige, er det denne uken verdt å ta en kikk på svenske restplasser også. Vi finner priser helt nede i 1.600 svenske kroner, noe som tilsvarer drøye 1.500 norske. Ikke bare er prisene fine, men tilbudet er også et annet, med flere reisemål å velge i. Du kan for eksempel finne svenske reiser ved å bruke restplassoversikten og krysse av for reiser fra utlandet.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer