Sør-Afrikansk hotell med original vri

Har campingplass på taket.

Syv vintage airstream-vogner er plassert på taket, og fungerer som rom og suiter. Foto: Hotellet
Syv vintage airstream-vogner er plassert på taket, og fungerer som rom og suiter. Foto: Hotellet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I Sør-Afrikas mest populære turistby, er muligens Long Street den hippeste gaten. Og her ligger hotellet The Grand Daddy, som har funnet det passende å likegodt anrette en campingplass på taket. Skjønt helt campingplass er det jo ikke.

Her har syv vintage og ultraretro-kule Airstream-vogner råderett over plassen. Og de kommer ikke trillende sammen med gjestene, det er tross alt et tak vi snakker om. De står fast plassert, som et funky alternativ til hotellets øvrige romtilbud, og hver vogn er dekorert av lokale kunstnere og designere.

Tar du sjansen? Slik får du luksushotellet billig

Relativt overkommelige priser

Seks av Airstream-vognene defineres som "rom" og en som "suite". Prisene for førstnevnte starter på 1.075 rand i lavsesong (759 kroner). Suiten går for 500 rand mer. Rundt jul er den absolutte høysesong i Cape Town, og vognene går for henholdsvis 1.750/2.250 rand. 1.590 kroner for en natt på et slikt sted er ingen upris etter norske forhold, og inkluderer også kontinental frokost.

Campingvogn: Er din en tikkende bombe?

Fast plass også her hjemme?

Mange campinggjester kjører sjelden eller aldri avgårde med vogna, så sånn sett er hotelltaket ikke så spesielt. Her hjemme bygger mange også gjerne et telt eller spikertelt som en utvidelse av boarealet campingvognen byr på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer