Sør-Amerikas mest sexy strender

Opplev paradis på disse strendene.

Se listen over Sør-Amerikas mest sexy strender.   Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen
Se listen over Sør-Amerikas mest sexy strender. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du planer om å ta turen til Sør-Amerika, eller bare drømme deg bort burde du sjekke ut disse strendene. Forbes Traveler har nemlig plukket dem ut som Sør-Amerikas mest sexy strender.

Om det betyr at det kryr av bikinidamer der, eller om de snakker om selve strendene, vet vi ikke. Men journalistene i DinSides reiseredaksjon har selv vært på noen av dem, så vi har lagt til våre egne kommentarer.

Her er Sør-Amerikas mest sexy strender:

Ipanema, Rio de Janeiro, Brasil

De to store, helt like granittoppene kalt "Dois Irmãos" (to brødre) som tårner over vestenden av stranden, er med på å gjøre dette stedet helt spesielt sted. Stedet er også kjent for menneskene som soler seg på stranden, de skal visstnok være veldig flotte å se på.

- Jeg kan si meg enig i at Ipanema er en flott strand. Sanden er fin og hvit og vannet er klart og svalende. I tillegg rammes Ipanema inn av flotte grønnkledte fjell, og et av Rios mer fasjonable strøk. Det kan fort bli trangt om plassen på Ipanema, og det er mange veltrente kropper i minimale bikinier og badebukser å se. Det er lett å føle seg litt ubekvem, men det finnes også mange badegjester her med et mer normalt utseende ...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer