Søt og syndig valentinfeiring

TIPS: Om du foretrekker søt sjokolade eller syndig undertøy; Hit kan du ta med din hjertenskjær for å feire valentinerdagen.

Publisert
Sist oppdatert

Valentinertradisjonen krever mer og mer plass i norske forretninger og norsk media. Opprinnelig en tradisjon med røtter tilbake til Saint Valentin, romersk prest og martyr.

I dag er det nok ikke så mange som tenker på romerske martyrer - det går mer i valentinerkort, sjokolade, blomster og gaver. De fleste forretninger i dag har forskjellige "valentinertilbud" i anledning kjærlighetens dag; om det er klesforretninger, blomsterbutikker, restauranter, hoteller eller reisebyråer. Vi har hentet fram tips og adresser til søte og syndige steder for en vellykket valentinerfeiring sammen med din utvalgte.

Søtt og syndig

Søt sjokolade påstås å være et afrodisiak, og syndig undertøy; vel, hva det kan gjøre med parforholdet får bli en privatsak. Nedenfor finner du en samling søte adresser, og klikker du her finner du forslag til adresser for anskaffelse av syndig og eksklusivt undertøy.

Farlige ferieturer

En liten advarsel skal du imidlertid få med på veien; ifølge det britiske nettstedet This is Travel, ender ett av fire ferske forhold som et direkte resultat av en ferietur. Førstegangsreiser for ferske par kan avsløre mange lyter ved den du trodde var den eneste rette, og disse lytene er ikke alle til å leve med. Og noen finner faktisk også en annen partner på reisen, og parforholdet legges i grus på grunn av dette. Den positive siden er selvsagt at du får testet om dette er noe å satse på, og finner du ut at det ikke er det; vel, så har du sluppet å sløse bort masse tid på en som likevel ikke er den rette for deg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer