Søte drømmer

I dette hotellrommet laget av sjokolade, bør forholdene ligge til rette for søte drømmer ...

Publisert
Sist oppdatert

Her er sjokoladepeis med ved av sjokolade, her er stearinlys av sjokolade, sofa av sjokolade, stoler av sjokolade, malerier av sjokolade og bøker av sjokolade fylt med sjokoladegodbiter for den som skulle åpne boken ... En ekte sjokoladeelskers himmelrik - eller kanskje er det egentlig heller det motsatte, ettersom sjokoladen ikke er til å spise, men kun til å beundre ...

Se bildene av sjokoladerommet her

Valentiner-overraskelse

Det er sjokoladeprodusenten Godiva som i anledning den kommende Valentinerdagen, lanserer dette unike hotellrommet av sjokolade. Det er ikke et hotellrom som skal leies ut til hvem-som-helst. En sjokoladehelg i dette sjokoladerommet gis bort i en av Godivas Valentiner-konfektesker, så interesserte må altså kjøpe en konfekteske fra den belgiske sjokoladeprodusenten for å ha en mulighet til å vinne dette oppholdet.

Merk at det kun er konfektesker som selges i Nord-Amerika som er med i konkuransen. Du med adresse Norge har likevel en mulighet til å vinne en søt og syndefull overnatting, via Godiva.com sin nettbutikk.

Vår i NY

Hotellrommet er foreløpig kun vist på en utstillingsadresse i New York. Når vinneren har meldt seg, vil hotellrommet settes opp i en suite på hotellet The Bryant Park Hotel på Manhattan i NY, en helg i mai.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer