Southend-on-Sea

Nå som det bnærmer seg sol og sommer, kan det vel friste med en ferie i en av Englands badebyer. Da er Southend-on-Sea et alternativ.

Publisert
Sist oppdatert

Southend-on-Sea er en badeby i Sørøst-England, ved utløpet til Themsen. Dette er en populær utfluktsdestinasjon for familier som vil ha sand og saltvann mellom tærne, og det er gjerne hit londonerne reiser for å få frisk luft sommerstid. Her er det flotte strender, opplyste strandpromenader, restauranter og shoppingmuligheter.

Det er 160.000 innbyggere i Southend-on-Sea. og detkan vel være verdt å merke seg at byen ligger i den tørreste delen av øyriket.

Se og gjøre:

Southend pirSouthend er viden kjent for sin pir, som strekker seg 2,14 kilometer ut i elvemunningen til Themsen. Her er det underholdning, underholdning og underholdning for alle penga. Du kan vandre de få kilometrene ut til tuppen av piren, eller du kan ta det spesielle pir-toget. Utover piren er det restaurant, pub, museum, tivolifornøyelser og mye annet. Southend-on-Sea kaller selv piren for "verdens lengste fornøyelses-pir".

StrenderSouthend-on-Sea har 11,3 kilometer med strender, som strekker seg fra Shoeburyness til Leigh-on-Sea. Her er det flotte strender med utmerkelser som "Blått Flagg" (les mer om Blått Flagg i denne artikkelen) og andre utmerkelser, og strender med restauranter, kaféer, og andre fasiliteter. Her er det med muligheter både for bading og vannsportaktiviteter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer