Sov godt med luftputene!

Buss, tog, bil eller fly, det spiller ingen rolle. Du sover like dårlig uansett. Eller? Vi har funnet frem til den uunværlige nattekompisen som redder søvnen.

Publisert

Skal du ha noe håp om å få god søvn om bord i fly, tog eller hva det skal være, er du avhengig av å få hvilt hodet. Svært ofte, eller så godt som alltid, er setene på økonomiklasse lite egnet for dette. Klarer du endelig å finne en posisjon som er komfortabel, kan du vedde på at du våkner opp med en nakke som er så stiv at du knapt klarer å se ned på skolissene dine.

I vår artikkelserie Smart på reisen presenterer vi uunnværlige hjelpemidler for den lykkelige ferien. Denne uken setter vi fokus på nattesøvnen og de oppblåsbare luftputene!

Null plass, masse komfort!

Alt hjelper, sies det. Jeg mener å kunne si at jeg snart også har forsøkt det meste – sovemaske, øreplugger og bilsyketabletter som alle virker beroligende. Men ingenting slår soveputen, den fantastisk gode, oppblåsbare soveputen. Har du reist om natten, uten å tømme reisekassen på en businessklasse billett, forstår du sikkert hva jeg snakker om.

Har du plass, kan du selvfølgelig ta med deg soveromsputen. Når det kommer til kvalitet og komfort er det nemlig ingenting som slår en ekte dunpute. Problemet er bare det at puten er så stor at den nær på krever sin egen koffert. Lite lurt! De mer luftige alternativene derimot, tar så og si ikke plass i det hele tatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer