Sov gratis på flyplassen

Er du ute etter å gjøre reisen så billig som overhodet mulig – eller er du bare fascinert av flyplasser? Da har vi funnet det ultimate nettstedet for deg!

Publisert

Mange anser å sove på harde flyplassbenker som en mindre hyggelig opplevelse. Kanskje er det sen kveld – flyet er fire timer forsinket og du er drittlei all ventingen. Du har mest lyst til å legge deg til å sove på en eller annen benk. Men ved nærmere ettersyn ser du at de fleste benker rundt deg er opptatt av sovende mennesker på reisefot. Ikke så unaturlig – det har nemlig blitt populært å overnatte på flyplasser rundt om i verden. Ryggsekkturister velger ofte overnatting på flyplassen - rett og slett fordi det er gratis!

Skyld på Donna McSherry

For et par år siden var kanadiske Donna McSherry på en lengre reise. Hun hadde lite av både tid og penger og ble nødt til å overnatte diverse flyplasser for å holde utgiftene nede. Hotellrom ble for dyrt. Det var dessuten upraktisk å reise langt fra flyplassen når hun skulle videre neste dag. Etter hvert ble det et mål for den 24 år gamle kanadiske jenta å overnatte på så mange flyplasser som overhodet mulig, rett og slett for å sammenligne flyplassene med hverandre. Det gikk sport i det hele.

Donna fikk etter hvert så mange erfaringer fra sine reiser at hun valgte å legge sine opplevelser ut på nettet til glede for likesinnede. Vi presenterer Budget Traveller's Guide to Sleeping in Airports.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer