Sov med tigre

Av alle steder - i USA kan du nå leie deg rom der nærkontakt med tigre er en ekstra bonus.

Publisert
Sist oppdatert

Si tiger, og vi tenker først og fremst på India. Men slik trenger det ikke være. I USA kan du overnatte tett i tett med fem bengaltigre ved en vinfarm. Original kombinasjon.

Dee, Max, Paul, TJ og Vincent

De fem bengaltigrene, en av dem en hvit tiger, kalles Dee, Max, Paul, TJ og Vincent. De holder til på Crown Ridge i Missouri, USA, og har gjort det siden 2002. Dyrenes foreldre ble i sin tid tatt fra tidligere eier, og tigerbarna stelles nå av Keith Kinkade og Judy McGee. Crown Ridge ligger ikke langt fra St. Louis og Missisippi, på grensen til Illinois. Og sammen med tigerparken ligger Crown Valley Winery, en vinfarm der du både kan smake vin, spise middag og overnatte.

Håndmating av tigre

Besøk i tigerparken koster åtte dollar (cirka 50 kroner) for voksne for en halvtimes visitt, fire dollar for barn under 12 år. Du kan også bli med på fotosafari med utsikt fra en observasjonsplattform - prisen er 25 dollar (cirka 165 kroner) per person uansett alder. For mer nærkontakt selger parken VIP-turer på en time - der håndmating av tigrene er inkludert i prisen på 75 dollar (cirka 490 kroner) per person. Billetter må forhåndsbestilles minst syv dager på forhånd for at du skal være sikker på å bli med. Med i beregningen må du ta at parken møter protester fra dyrevernere som mener dyr ikke bør vises frem av kommersielle årsaker. Crown Ridge er imidlertid godkjent av det amerikanske landbruksdepartementet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer